Η τρίτη προσφορά για Παλάσιος, η σιγουριά των Αργεντινών και οι επιφυλάξεις του Παναθηναϊκού

Η τρίτη προσφορά για Παλάσιος, η σιγουριά των Αργεντινών και οι επιφυλάξεις του Παναθηναϊκού

Πυκνές ήταν οι τελευταίες ώρες από εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Σεμπάστιαν Παλάσιος και το αλισβερίσι ανάμεσα στην Ιντεπεντιέντε και την Πατσούκα για τον 29χρονο εξτρέμ, τον οποίο παρακολουθεί το Τριφύλλι.

Διατεθειμένος να προβεί σε οικονομική υπέρβαση προκειμένου να ντύσει τον Σεμπάστιαν Παλάσιος στα πράσινα εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τους Αργεντινούς δημοσιογράφους.

Ο έγκυρος Σέζαρ Λούις Μέρλο του Tyc Sports αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός αύξησε την προσφορά του για τον 29χρονο εξτρέμ στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ (1,5 εκατομμύριο δολάρια).

Η Ιντεπεντιέντε έχει ήδη αποδεχτεί την πρόταση του Τριφυλλιού, ενώ διεξάγονται επαφές με την Πατσούκα, την κάτοχο του 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, προκειμένου να συναινέσει στο deal.

Υπενθυμίζεται πως to10.gr έχει εξηγήσει από το απόγευμα της Πέμπτης, ότι η μεξικανική ομάδα επιδιώκει να διασφαλίσει την οφειλή της Ιντεπεντιέντε, από την πώληση του Παλάσιος τον Ιούλιο του 2019.

 

Ο Γκαστόν Εντούλ του ίδιου μέσου, ο οποίος αποκάλυψε την κίνηση του Παναθηναϊκού για τον Τούκου την προηγούμενη Τρίτη, έγραψε στο Twitter πως η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό είναι πολύ κοντά στο να κλείσει.

 

Όσο για τον ανεξάρτητο ρεπόρτερ, Νέλσον Λαφίτ, αυτός παρουσίασε τις θέσεις όλων των εμπλεκομένων, με βάση το ρεπορτάζ του:

Εκπρόσωπος Παλάσιος: «Μένουν λίγες λεπτομέρειες».

Πατσούκα: «Υπάρχει ένα οικονομικό εμπόδιο που μπορεί να λυθεί».

Ιντεπεντιέντε: «Διαπραγματευόμαστε τα ποσά».

Παναθηναϊκός: «Τα νούμερα έχουν πέσει στο τραπέζι».

Ο Λαφίτ κλείνει την εκτίμηση του, γράφοντας ότι το ταξίδι του Παλάσιος στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό έχει δρομολογηθεί.

 

Πάντως, από το ρεπορτάζ του «10» προκύπτει ότι όντως ο Παναθηναϊκός έχει σημειώσει πρόοδο στις επαφές με την Ιντεπεντιέντε και την Πατσούκα, αλλά η διαφορά στα χρήματα παραμένει σημαντική. Για αυτό και οι «πράσινοι» αποφεύγουν τις υπερβολικά αισιόδοξες εκτιμήσεις και τηρούν στάση αναμονής μέχρι να τα βρουν και με τις δύο ομάδες.

Η επιμονή της Πατσούκα να διασφαλίσει τα οφειλόμενα από τη δική της συναλλαγή με την Ιντεπεντιέντε έχει περιπλέξει την κατάσταση, αφού ανεβάζει το κόστος της υπόθεσης του Παλάσιος. Γιατί με τα λεφτά που πληρώνει ο Παναθηναϊκός, υπό άλλες συνθήκες ο ποδοσφαιριστής θα ταξίδευε ήδη για την Αθήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ