Τελειώνει του Τσούμπερ στην ΑΕΚ – Αυτά προβλέπει το deal

Τελειώνει του Τσούμπερ στην ΑΕΚ – Αυτά προβλέπει το deal

Μέσα στη μέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ με τον διεθνή Ελβετό να έρχεται στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο.

Η ΑΕΚ είναι κοντά σε μία πολύ σημαντική προσθήκη αφού έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον διεθνή Ελβετό μεσοεπιθετικό, Κρίστιαν Τσούμπερ. Η Ένωση είχε ρίξει το βάρος της στη συγκεκριμένη υπόθεση εδώ και αρκετό διάστημα και κατάφερε τελικά να πετύχει συμφωνία τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην οποία ανήκει.

Σήμερα (27/8) αναμένεται να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και να κλείσει ο 30χρονος άσος στην ΑΕΚ, αρχικά με τη μορφή δανεισμού. Ο Τσούμπερ θα υπογράψει από τώρα συμβόλαιο για 1+3 χρόνια (αλά Λιβάγια) με τους «κιτρινόμαυρους, με το τριετές να ενεργοποιείται το επόμενο καλοκαίρι όταν και η Ένωση θα πρέπει να καταβάλει τη ρήτρα στους Γερμανούς.

Μια ρήτρα που θα είναι κοντά στα δύο εκατ. ευρώ ενώ ένα μέρος του ποσού αυτού θα δοθεί πιθανότατα από τώρα ως ενοίκιο και τα υπόλοιπα από το καλοκαίρι του 2022 και μετά. Όσο για τις αποδοχές του παίκτη, αυτές θα είναι κοντά στο ένα εκατ, ευρώ και μέσα στο Σαββατοκύριακο η ΑΕΚ περιμένει τον Ελβετό στην Αθήνα για τα ιατρικά και τις ανακοινώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ