Παναθηναϊκός – Στην αποστολή της Ιντεπεντιέντε ο Παλάσιος

Παναθηναϊκός – Στην αποστολή της Ιντεπεντιέντε ο Παλάσιος

Ο Λουτσιάνο Φαλκιόνι αναμένεται να αρχίσει τον 29χρονο εξτρέμ στην ενδεκάδα εναντίον της Κολόν Σάντα Φε.

Ένα πρώτο σημάδι που δικαιώνει την επιφυλακτικότητα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τη μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος, δόθηκε από την Αργεντινή…

Ο προπονητής της Ιντεπεντιέντε, Λουτσιάνο Φαλκιόνι, συμπεριέλαβε τον 29χρονο εξτρέμ στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Κολόν Σάντα Φε, για την 9η αγωνιστική του αργεντινικού πρωταθλήματος.

Παρότι η Ιντεπεντιέντε συζητά συνεχώς με την Πατσούκα για να καταλήξουν σε συμβιβασμό για την πώληση του Παλάσιος στον Παναθηναϊκό, εντούτοις φαίνεται πως υπάρχουν ακόμη αρκετές εκκρεμότητες προς διευθέτηση.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Φαλκιόνι προτίθεται να αρχίσει τον Παλάσιος στην ενδεκάδα, με ότι αυτό συνεπάγεται για το ρίσκο ενός τραυματισμού και το «ναυάγιο» στη μεταγραφή.

Από την άλλη, ο Φαλκιόνι έχει εκφράσει την αντίθεση του με την παραχώρηση του 29χρονου εξτρέμ και με τη στάση του δείχνει πως διαφωνεί με την απόφαση της διοίκησης.

Ο Παλάσιος έχει επισημάνει στον προπονητή του ότι επιθυμεί να φύγει για την Ελλάδα, αλλά όσο είναι ποδοσφαιριστής της Ιντεπεντιέντε, δεν μπορεί να μην τηρεί τις υποχρεώσεις του.

Η αποστολή της Ιντεπεντιέντε για το παιχνίδι με την Κολόν Σάντα Φε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ