«Θέλει δανεικό τον Ραντζέλοβιτς η Μπελενένσες»

«Θέλει δανεικό τον Ραντζέλοβιτς η Μπελενένσες»

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, με την Μπελενένσες να ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα.

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της και στον Ολυμπιακό υπάρχει κινητικότητα τόσο για παίκτες που πρόκειται να αποκτηθούν όσο και για κάποιους που θα πρέπει να αποχωρήσουν. Ένας από αυτούς που δύσκολα θα παραμείνουν στον Πειραιά είναι και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Ο Σέρβος άσος δεν αναμένεται να έχει πολύ χρόνο συμμετοχής μετά τις μεταγραφές που έχουν κάνει οι Πειραιώτες στα άκρα της επίθεσης κι έτσι θα ήταν καλύτερο να βρει μια ομάδα που θα παίζει. Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον παίκτη και σε δημοσίευμά της η «abola» σήμερα βάζει στο κόλπο και την Μπελενένσες.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, η πορτογαλική ομάδα ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Ραντζέλοβιτς και επισημαίνουν ότι μπορεί πολύ σύντομα να πραγματοποιηθεί. Όπως και να έχει πάντως, φαίνεται πως ο 24χρονος άσος διανύει τα τελευταία του 24ωρα στον Ολυμπιακό, τουλάχιστον για φέτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ