Παναθηναϊκός-Αστέρας 1-1 – Ούτε τώρα, 0/8 στα φιλικά…

Παναθηναϊκός-Αστέρας 1-1 – Ούτε τώρα, 0/8 στα φιλικά…

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν για άλλη μία φορά στο σκορ, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα τους και οι Αρκάδες έφυγαν με το «Χ» από τη Λεωφόρο. Οι Καρλίτος και Μπενίτο τα γκολ, ντεμπούτο για Λούντκβιστ, έπαιξε μετά από 8,5 μήνες ο Κουρμπέλης.

Μακριά από τη νίκη για όγδοο συνεχόμενο φιλικό έμεινε ο Παναθηναϊκός. μετά το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι «πράσινοι» σε ακόμα ένα παιχνίδι προβλημάτισαν με την απόδοση τους, προηγήθηκαν χωρίς να καταφέρουν να διατηρήσουν το προβάδισμα ή το «μηδέν» στο παθητικό τους και έδειξαν ότι δεν είναι έτοιμοι και έχουν μεγάλη ανάγκη από ποιοτικές προσθήκες.

Τα σημάδια συνεχίζουν να είναι αποθαρρυντικά και είναι προφανές ότι η αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος λειτούργησε ως μάνα εξ ουρανού για το Τριφύλλι.

Γιατί με την απόδοση που έχει σήμερα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να έπαιρνε νικηφόρα αποτελέσματα, εάν η διοργάνωση άρχιζε στην ώρα της.

Ο Αστέρας μετά από έξι συνεχόμενες νίκες στα φιλικά του, για πρώτη φορά απέσπασε ισοπαλία, αλλά στην έδρα ενός εκ των μεγάλων της χώρας, μάλλον παίρνει θετικό πρόσημο.

Αποδείχτηκε για άλλη μία φορά ότι ο Μίλαν Ράσταβας έχει συγκροτήσει ένα σκληροτράχηλο σύνολο, που έχει μάθει να παίρνει αποτελέσματα και θα διεκδικήσει και φέτος τη συμμετοχή του στα Play Off.

Αυτό που κρατάει ο Παναθηναϊκός είναι το ντεμπούτο του Ραμόν Λούντκβιστ με την πράσινη φανέλα και την επανεμφάνιση του Δημήτρη Κουρμπέλη σε αναμέτρηση, 8,5 μήνες μετά τη συμμετοχή του εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, στις 12/12/2020.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 18′. Μετά από γρήγορη εναλλαγή μπάλας στον άξονα από Καρλίτος και Ιωαννίδη, ο τελευταίος πέρασε κάθετα στην περιοχή στον Καρλίτος ο οποίος πλάσαρε διαγώνια και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Ο Αστέρας κατάφερε να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου, στο 43′. Από φάουλ του Ρέγκις από δεξιά, κεφαλιά έκανε ο Μπενίτο μέσα από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στη δεξιά γωνία του Διούδη.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Διούδης(46᾽ Ξενόπουλος), Χουάνκαρ, Κότσιρας(46᾽ Σάντσες), Βέλεθ(65᾽ Πούγγουρας), Σάρλια, Μαουρίσιο, Ρούμπεν(78᾽ Κουρμπέλης), Νγκμπακοτό(57᾽ Καμπετσής), Καρλίτος(76′ Xατζηθεοδωρίδης), Μπουζούκης(63᾽ Λούντκβιστ), Ιωαννίδης(46᾽ Μακέντα).

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Καρμόνα, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Σανταφέ, Κανελλόπουλος, Κρέσπι, Τιλίκα, Μπενίτο. Στο δεύτερο έπαιξαν οι: Παπαδόπουλος, Βαλιέντε, Μπαράλες, Μουνάφο, Καπίγια, Ατιένθα, Καστάνιο, Ριέρα, Αλβάρες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ