Messagero Veneto: «Διαλέγει Παναθηναϊκό ή ΑΠΟΕΛ ο Σκουφέτ»

Messagero Veneto: «Διαλέγει Παναθηναϊκό ή ΑΠΟΕΛ ο Σκουφέτ»

Ο Ιταλός γκολκίπερ φέρεται να αμφιταλαντεύεται για τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Η υπόθεση του Σεμπάστιαν Παλάσιος είναι στο επίκεντρο για τον Παναθηναϊκό, αλλά όπως διαβάσατε στο «10» το Τριφύλλι κινείται παράλληλα η απόκτηση ενός τερματοφύλακα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει την πλαισίωση του Σωκράτη Διούδη με έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, ώστε να συγκροτήσουν ένα ανταγωνιστικό δίδυμο στην εστία.

Μάλιστα, ο Σέρβος ίσως να εντόπισε στην Ιταλία αυτόν ο οποίος του ταιριάζει. Γιατί η ιταλική ιστοσελίδα «Messagero Veneto» σχετίζει τον Παναθηναϊκό με τον 25χρονο Ιταλό γκολκίπερ της Ουντινέζε, Σιμόνε Σκουφέτ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σκουφέτ ήταν έτοιμος να μεταβεί στην Κύπρο και να ενταχτεί στο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ, αλλά τις τελευταίες ώρες το σκέφτεται ξανά λόγω της πρότασης του Παναθηναϊκού.

Πλέον, ο Σκουφέτ φέρεται να αμφιταλαντεύεται για την επιλογή του: Αθήνα ή Λευκωσία. Αλλά αναμένεται να αποφασίσει ακόμα και στη διάρκεια της Κυριακής, διότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει.

Ο Σκουφέτ ήταν ένα από τα μεγάλα ταλέντα της ιταλικής σχολής τερματοφυλάκων, αλλά δεν είχε την ανάλογη εξέλιξη. Στα 25 έτη του ψάχνει την επανεκκίνηση μακριά από το Ούντινε, όπου δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των προπονητών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ