Άρης – Ξεκαθαρίζει για Καμαρά

Άρης – Ξεκαθαρίζει για Καμαρά

Οι κιτρινόμαυροι θα έχουν αύριο επικοινωνία με την ομοσπονδία της Μαυριτανίας προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν θα ενσωματωθεί τελικά ο ποδοσφαιριστής μετά τον τραυματισμό του.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά τραυματίστηκε στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με την Λαμία και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ αναφέρουν οτι υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο. Οι άνθρωποι του Άρη θα έχουν αύριο επικοινωνία με τη ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μαυριτανίας, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν ο ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί να ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της χώρας του ή αν θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Μέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή, η επομένη του φιλικού αγώνα με τη Λαμία, για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο το απόγευμα. Η προπόνηση της Δευτέρας θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

* Οι Ντάνιελ Σούντγκρεν και Τζέιμς Τζέγκο θα αναχωρήσουν τις επόμενες ώρες από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθούν με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Σουηδίας και της Αυστραλίας αντίστοιχα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ