ΑΕΚ – Ανακοινώνει Τσούμπερ, τελειώνει και του Γέφτιτς

ΑΕΚ – Ανακοινώνει Τσούμπερ, τελειώνει και του Γέφτιτς

Μέσα στη μέρα πρόκειται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Στίβεν Τσούμπερ από την ΑΕΚ η οποία αναμένεται να κάνει δικό της και τον Ντάρκο Γέφτιτς από τη Ρουμπίν Καζάν.

Έντονη αναμένεται η σημερινή (30/8) μέρα στην ΑΕΚ όσον αφορά τα μεταγραφικά. Από το απόγευμα της Κυριακής βρίσκεται στην Αθήνα ο Στίβεν Τσούμπερ με τον Ελβετό να περνά τα ιατρικά και μέσα στη μέρα πρόκειται να ανακοινωθεί από την Ένωση.

Το deal με την Άιντραχτ προβλέπει δανεισμό για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ενώ με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ήδη συμφωνία για τριετές συμβόλαιο που θα τεθεί σε ισχύ από το 2022.

Αυτή όμως δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή της ΑΕΚ όπως όλα δείχνουν. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τη Ρουμπίν Καζάν για την απόκτηση του Ντάρκο Γέφτιτς ο οποίος πιθανότατα θα έρθει δανεικός σε ένα deal αλά Τσούμπερ. Οι δύο ποδοσφαιριστές εξάλλου έχουν τον ίδιο μάνατζερ κάτι που διευκόλυνε την υπόθεση.

Έτσι η ΑΕΚ θα προσθέσει έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή στη μεσαία της γραμμή και θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το φετινό, έντονο μεταγραφικό της καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ