Ο αριστερός μπακ Καρμπόβνικ, το δίδυμο Ελ Αραμπί, Τικίνιο και τα παιδιά της ομάδας Β

Ο αριστερός μπακ Καρμπόβνικ, το δίδυμο Ελ Αραμπί, Τικίνιο και τα παιδιά της ομάδας Β

Ο Πέδρο Μαρτίνς «έδειξε» τις σκέψεις του για το φιλικό με τον Αρη, αλλά κυρίως επιβεβαίωσε ότι έχει αποφασίσει πως Καρμπόβνικ και Τικίνιο θα έχουν ρόλο.

Οι μεταγραφές τελείωσαν για τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι απέκτησαν συνολικά δέκα ποδοσφαιριστές στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι: Τόμας Βατσλίκ, Πιέρ Κούντε, Χένρι Ονιεκούρου, Αγκιμπού Καμαρά, Ρόνι Λόπες, Μίχαλ Καρμπόβνικ, Αλγκασίμ Μπα, Ετιέν Γιεντού Κινκουέ, Μαμαντού Κανέ και  Δημήτρη Πινακά. Από εδώ και πέρα, ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν. Και ο Πέδρο Μαρτίνς με τους ποδοσφαιριστές του, είναι υποχρεωμένοι να πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά. Καθώς από την ερχόμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός ξεκινάει έναν τρελό ρυθμό αγώνων, Πέμπτη – Κυριακή, όπου δεν επιτρέπονται λάθη. Ούτε στο πρωτάθλημα, ούτε βεβαίως στο Europa League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει με κάθε τρόπο η ομάδα του να παρουσιαστεί έτοιμη, να βρουν χημεία οι νέοι με τους παλιούς ποδοσφαιριστές και γενικώς να αλλάξει δραστικά η εικόνα του συνόλου προς το καλύτερο. Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι δεν έχει 14 ποδοσφαιριστές, καθώς απουσιάζουν με διεθνείς υποχρεώσεις, ο Μαρτίνς περιμένει από τις νέες μεταγραφές, τους «μικρούς» της ομάδας Β’, αλλά και τους παίκτες της πρώτης ομάδας, να δείξουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με τον Αρη, στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σε ποιους μπορεί να υπολογίζει ο Μαρτίνς για το συγκεκριμένο παιχνίδι; Κατ’ αρχάς έχει σημασία να αναφέρουμε ότι στην προπόνηση της Τετάρτης ο Πορτογάλος «έδειξε» την 11άδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Αυτή αναμένεται να αποτελείται από τον Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια. Τον Λαλά στο δεξιό άκρο της άμυνας. Τους Παπασταθόπουλο, Μπα κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Και τον Μίχαλ Καρμπόβνικ σε θέση αριστερού μπακ. Μια θέση στην οποία αναμένεται να δούμε πολύ συχνά τον 20χρονο Πολωνό μπακ, που έχει προκαλέσει πολύ θετικά σχόλια με την παρουσία του στο Ρέντη.

Στη μεσαία γραμμή ο Εμβιλά αναμένεται να έχει παρτενέρ τον Ξενιτίδη, αρχηγό και πιο παλιό παίκτη της ομάδας Β’ του Ολυμπιακού. Δεξιά στα χαφ θα πάρει θέση ο Ρόνι Λόπες, αριστερά ο Βαλμπουενά. Και στην κορυφή της επίθεσης είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε δίδυμο-φωτιά, με Τικίνιο και Ελ Αραμπί. Όπως και στο δίτερμα που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ρέντη. Και με τον Μαρτίνς να μην κρύβει ότι σκέφτεται πολύ έντονα τη συνύπαρξη των δύο «εκτελεστών».

Από εκεί και πέρα, διαθέσιμοι για το παιχνίδι είναι οι Καραργύρης, Παπαδούδης (τερματοφύλακες), Αβραάμ, Κινκουέ, Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Μαυρουδής, Μαρίνος, Αλγκασίμ Μπα, Βοΐλης. Εκτός είναι και ο Γιώργος Μασούρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ