«Εντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μπενγκί» (vid)

«Εντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μπενγκί» (vid)

Στην Τυνησία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ραούφ Μπενγκί που είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος από την Εσπεράνς.

Κι ενώ η ΑΕΚ φαινόταν να έχει κλείσει τις μεταγραφικές της υποθέσεις γι’ αυτό το καλοκαίρι, οι Τυνήσιοι την εμπλέκουν σε ένα νέο σενάριο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των «ettachkila.com» και «sports.orange.fr», η Ένωση ενδιαφέρεται έντονα για τον Ραούφ Μπενγκί.

Ο Αλγερινός μέσος που είναι μία φορά διεθνής με την Εθνική του ομάδα, αποφάσισε να λύσει μονομερώς το συμβόλαιό του με την Εσπεράνς στην οποία ανήκει καθώς όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα έχει να πληρωθεί τέσσερις μήνες. Η ομάδα της Τυνησίας από την άλλη δηλώνει «έκπληκτη» για την απόφαση του παίκτη και εμφανίζεται διατεθειμένη να φτάσει μέχρι το CAS, προκειμένου να δικαιωθεί.

Ο Μπενγκί είναι γεννημένος στις 5 Απριλίου του 1996 και αγωνίζεται από το 2019 στην Εσπεράνς, η οποία τον αγόρασε από την Παραντού της Αλγερίας. Με την Εσπεράνς έχει 70 συμμετοχές, με 11 γκολ και 9 ασίστ. Προηγουμένως ήταν στην Αλγέρ με την οποία μέτρησε 97 συμμετοχές, 6 γκολ και 8 ασίστ.

H ΑΕΚ πάντως διέψευσε τα παραπάνω δημοσιεύματα τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τον συγκεκριμένο παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ