Επιτέλους… ξεκινά η Superleague

Επιτέλους… ξεκινά η Superleague

Το πρωτάθλημα της Superleague ξεκινά επιτέλους σήμερα Σάββατο (11/9), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις σε Λεωφόρο και Αγρίνιο.

Η εκκίνηση του φετινού πρωταθλήματος της Superleague είναι γεγονός, καθώς παρά την καθυστέρηση, σήμερα Σάββατο (11/9) θα έχουμε σέντρα για πρώτη φορά.

Το σημερινό λοιπόν περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις. Η αρχή θα γίνει στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί στις 18:15 τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα, στις 20:30 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παίρνει στην αποστολή όλα τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα, για το ματς με την Ελαφρά Ταξιαρχία, ενώ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Λούκας Βιγιαφάνιες που είναι τιμωρημένος.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει μια αρκετά ανταγωνιστική 11αδα, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον Μπρούνο Άλβες να παίρνει χρόνο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), με βοηθούς τους κ.κ. Πολυχρόνη (Αιτ/νίας), Δημητριάδη (Μακεδονίας), και τέταρτο τον κ. Αγγελάκη (Μακεδονίας). Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Ευαγγέλου (Αθήνας) και Φωτόπουλος (Αθήνας).

Στο άλλο παιχνίδι, Παναιτωλικός και Αστέρας θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, με τους Αγρινιώτες να καλούνται να υπερασπιστούν την έδρα τους, ενώ οι Αρκάδες θα επιδιώξουν ένα πολύ σημαντικό διπλό που θα μετρήσει στη συνέχεια.

Ο Μίλαν Ράσταβατςδεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αλί Μπαμπά, Τιλίκα και Σονί, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Το σημερινό (11/9) πρόγραμμα:

18:15 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης

20:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ