Το δίλημμα του Λουτσέσκου για την πρεμιέρα

Το δίλημμα του Λουτσέσκου για την πρεμιέρα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή μεταξύ Μπιίσεσβαρ και Κακγάβα για την θέση πίσω από το σέντερ φορ.

Ο ΠΑΟΚ σήμερα θα πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνηση του πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα για την πρεμιέρα της superleague.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στην χθεσινή προπόνηση είδε όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά εκτός από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται ακόμα σε καραντίνα στην πατρίδα του.

Ο Σέρβος περιμένει μέχρι να βγει αρνητικό το τεστ για τον κορωνοϊό ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί με την ομάδα.

Βέβαια εκτός από τον αγώνα με τα Γιάννινα στην Τούμπα το πιο πιθανό Ζίβκοβιτς είναι να χάσει και το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής στο Europa Conference League με την Λίνκολ.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει και στον Ελ Καντούρι και το πιο πιθανό είναι πως χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι θα πάρουν οι Μιτρίτσα, Άκπομ και Σίντκλεϊ.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να προβληματίζεται για τον παίκτη που θα χρησιμοποιήσει πίσω από το σέντερ φορ. Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι ανάμεσα στον Καγκάβα και τον Μπίσεσβαρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ