Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0 – Σαν να μην ξεκίνησε…

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0 – Σαν να μην ξεκίνησε…

Σε ένα κάκιστο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της φετινής Super League, Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0. Ελάχιστες οι καλές στιγμές, λίγο πιο δραστήριοι οι Αρκάδες.

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε μάλλον δεν έχουμε να περιμένουμε και πολλά στη φετινή Super League. Από άποψη θεάματος τουλάχιστον. Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης έκαναν ποδαρικό στο πρωτάθλημα αλλά ουσιαστικά ήταν σαν να μην έπαιξαν αφού μετά από ένα πολύ κακό ματς, έμειναν στο 0-0. Ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να είναι λίγο πιο κινητικοί επιθετικά, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν. Σε παθητικό ρόλο αρκέστηκαν οι Αγρινιώτες.

Μόλις στο 3′ ο Καρέλης δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Παπαδόπουλο με τον επόπτη να σηκώνει οφσάιντ το οποίο όμως δεν υπήρχε και το γκολ θα μετρούσε κανονικά αν είχε μπει. Τρία λεπτά μετά ο Αστέρας απάντησε, με τον Μπαράλες να κάνει την κεφαλιά και τον Ριέρα να μην προλαβαίνει να την σπρώξει στα δίχτυα από κοντά. Αυτές οι δύο φάσεις ήταν ουσιαστικά και ό,τι αξιόλογο συνέβη στο πρώτο μέρος, με εξαίρεση κι ένα σουτ του Καρέλη στο 40′.

Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα ήταν ακόμη χειρότερο. Ο Ριέρα είχε μια καλή στιγμή στο 50′, ο Αστέρας είχε τον έλεγχο αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Μια κεφαλιά του Μπαράλες στο 70′ ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι που μέχρι το φινάλε κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις με το 0-0 να είναι μάλλον δίκαιο βάσει των όσων (δεν) έγιναν στο ματς.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Λούι, Κορνέλιους, Μαλής, Χουχούμης, Βαρόνε, Τσιγγάρας, Μόρσεϊ(73′ Βέργος), Ντίας, Μεντόσα, Καρέλης(86′ Μπελεβώνης)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα(88′ Γκόμες), Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρεζ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ριέρα(54′ Καπίγια), Σίτο(73′ Μπενίτο), Κρέσπι(87′ Γκαρσία), Μπαράλες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ