Καρλίτος – «Έτσι μου αρέσει να παίζω, έχουμε εξαιρετικό ρόστερ»

Καρλίτος – «Έτσι μου αρέσει να παίζω, έχουμε εξαιρετικό ρόστερ»

Ο Καρλίτος στάθηκε στο εξαιρετικό ρόστερ που έχει φέτος ο Παναθηναϊκός και ανέφερε ότι του αρέσει να παίζει με το τρόπο που το έκανε με τον Απόλλωνα.

Ο Καρλίτος ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στην ευρεία νίκη της πρεμιέρας του Παναθηναϊκού απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για το εξαιρετικό ρόστερ που έχουν φέτος οι πράσινοι, ενώ ανέφερε και πως του αρέσει να παίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρλίτος:

«Κατ’ αρχάς αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος γιατί είχαμε δίπλα τους φιλάθλους μας και αυτό μας έλειψε πολύ. Είχαμε μια μακριά περίοδο προετοιμασίας, δουλέψαμε πολύ και αυτές οι λεπτομέρειες είναι πράγαμτα που δουλέψαμε και φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολο να αλλάξεις σε ένα τόσο διαφορετικό τρόπο παιξίματος, που εμένα βέβαια μου αρέσει και μου πάει. Ο προπονητής μας είπε πώς θέλει να παίξουμε κι αυτό είναι σημαντικό για μια ομάδα με το βάρος του Παναθηναϊκού.

Όλοι οι παίκτες που ήρθαν, ήρθαν για να βοηθήσουν. Έχουμε εξαιρετικό ρόστερ, μου αρέσει πολύ και χαίρομαι που συνεργάζομαι καθημερινά με τους υπόλοιπους. Θα ήθελα να πω πολλά στους οπαδούς, αλλά θα πω πως είναι σημαντικοί για εμάς. Μας δίνουν αυτό που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ