Ολυμπιακός : Ενδιαφέρον για Ματετά, Ελ Γκαζί και Μάνο

Ολυμπιακός : Ενδιαφέρον για Ματετά, Ελ Γκαζί και Μάνο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκονται ενόψει καλοκαιριού οι τρεις ποδοσφαιριστές, με τον έναν να θεωρείται σχεδόν κλεισμένος.

Μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα να έχει διακοπεί λόγω των δικαστικών αποφάσεων, αλλά και τον όσων έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, όμως ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται ήδη για τη νέα σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ρίξει επί τάπητος τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς και κοιτάζουν κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με τη Livesport, o Oλυμπιακός από την ελληνική αγορά έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του επιθετικού του ΟΦΗ, Δημήτρη Μάνο, ο οποίος φέτος έχει πετύχει 15 γκολ σε 16 συμμετοχές στη Football League. Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Πειραιώτες βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Από εκεί και πέρα, ο Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της Γαλλίας εξετάζει τις περιπτώσεις δύο ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον και για τον 21χρονο επιθετικό Ζαν-Φιλίπ Ματετά, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος με τη Χάβρη, στην οποία έχει 11 γκολ σε 27 αγώνες πρωταθλήματος.

Ο δεύτερος παίκτης που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό από τη Γαλλία είναι ο 23χρονος Ολλανδός διεθνής που αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ της Λιλ, Ανουάρ Ελα Γκαζί. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο περιπτώσεις είναι δύσκολες, καθώς δεσμεύονται με συμβόλαιο με τις ομάδες τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ