ΟΦΗ – Με Καμάου κόντρα στην ΑΕΚ

ΟΦΗ – Με Καμάου κόντρα στην ΑΕΚ

O Nίκος Νιόπλιας αναμένεται να έχει στην διάθεση του τον Καμάου για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ την Κυριακή στο Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΚ στο Ηράκλειο.

Στην σημερινή προπόνηση ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας είδε τον Μπρους Καμάου να προπονείται κανονικά και αναμένεται να τον έχει στην διάθεση του για του παιχνίδι της Κυριακής με την Ένωση.

Τις προηγούμενες μέρες ο μεσοεπιθετικός των Κρητικών ταλαιπωρούνταν από ένα διάστρεμμα το οποίο είχε αποκομίσει από το παιχνίδι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Με τον Bruce Kamau να προπονείται κανονικά, συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης (16/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αγώνα της Κυριακής (19/9) με την ΑΕΚ.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενδυνάμωση στο γήπεδο, παιχνίδι μικρών σχέσεων, ασκήσεις τακτικής και τελικό παιχνίδι.

Ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, συνεχίζοντας παράλληλα θεραπεία, ενώ τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης συνέχισαν οι Miguel Mellado, Jon Toral, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (17/9), στις 10:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ