Ιωνικός – Με Κάνιας και Μπάσα κόντρα στον Αρη

Ιωνικός – Με Κάνιας και Μπάσα κόντρα στον Αρη

Οι Κάνιας και Μπάσα προπονήθηκαν κανονικά και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αρη (17/9, 19:00).

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ιωνικού για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Αρη (17/9, 19:00), για την δεύτερη αγωνιστική της Superleague.

Ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, στη σημερινή προπόνηση είδε τους Κάνιας και Μπάσα να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Εκτός έμεινε ο Ρομαό, ο οποίος είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα στον αγώνα της πρεμιέρας την ΑΕΚ και είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ιωνικού:

Με προπόνηση στο γήπεδο της Φυλής ολοκλήρωσε η ομάδα μας την προετοιμασία της για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, με αντίπαλο τον Άρη, στο γήπεδο της Νεάπολης (Παρασκευή 17/9, 19:00, Cosmote Sport 1).

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, ανάμεσα τους και ο Σπύρος Φουρλάνος.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή: 1 Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, 30 Λευτέρης Χουτεσιώτης, 4 Κώστας Τσιριγώτης, 5 Νίκος Βαφέας, 15 Γιώργος Βαλεριάνος, 16 Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, 22 Γιώργος Μύγας, 23 Σαλβαδόρ Σάντσεζ, 31 Γιάννης Κιάκος, 32 Δημήτρης Κωνσταντινίδης, 6 Γιάννης Γκοτσούλιας, 7 Αίας Άοσμαν, 10 Ντάλσιο Γκόμες, 14 Αλμπέρτο Μπουένο, 21 Βασίλης Πογοσιάν, 26 Βουλνέτ Μπάσα, 87 Χοσέ Κάνιας, 9 Γιώργος Μάναλης, 11 Τζέρσον Καμπράλ, 20 Λευτέρης Ματσούκας, 34 Ροτζέριο Τουράμ, 92 Ρεϊνάλντο Λένις.

*Εκτός αποστολής βρίσκεται ο τιμωρημένος Αλεξίς Ρομαό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ