Μάντζιος σε παίκτες – «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Μάντζιος σε παίκτες – «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Το μήνυμα του προπονητή του Άρη προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, μετά την ήττα από τον Ιωνικό, ενώ αύριο αναμένεται να βρεθεί στην προπόνηση και ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους παίκτες του Άρη, στέλνοντας το δικό του μήνυμα, μετά την ήττα από τον Ιωνικό και ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα, ζήτησε, όμως, από τους ποδοσφαιριστές να αναλάβουν τις δικές τους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην αυριανή προπόνηση αναμένεται να παραβρεθεί και ο Θόδωρος Καρυπίδης, που θα μιλήσει στους παίκτες.

Μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Άκης Μάντζιος ανέφερε τα εξής:

«Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για την ήττα. Θα πρέπει, όμως, να να αναλάβετε και εσείς τις δικές σας από εδώ και πέρα . Δεν γίνεται πριν 10 μέρες στα φιλικά να έχουμε πολύ καλή απόδοση και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο κι ξαφνικά να εμφανίζουμε τώρα τέτοια εικόνα. Θα βρούμε τι φταίει και πρέπει να το αλλάξουμε άμεσα. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις από εμάς κι εμείς έχουμε ευθύνες. Αδικούμε πρώτα απ΄ όλα τους εαυτούς μας με εμφανίσεις σαν τη χθεσινή και δεν επιτρέπεται να επαναληφθεί. Ο καθένας μας από εδώ και πέρα να πράξει αυτό που είναι υποχρεωμένος απέναντι στο σύλλογο . Δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ