Ολοκληρώνεται με πέντε παιχνίδια η 2η αγωνιστική

Ολοκληρώνεται με πέντε παιχνίδια η 2η αγωνιστική

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν δοκιμασίες εκτός έδρας.

Η δεύτερη αγωνιστική της Superleague κορυφώνεται σήμερα (19/9) με τη διεξαγωγή των πέντε παιχνιδιών, μετά τις αναμετρήσεις της Παρασκευής (Ιωνικός – Άρης 1-0) και του Σαββάτου (ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-0).

Χρονικά, το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη, όπου στις 16:00 ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον ΝΠΣ Βόλο. Η «ελαφρά ταξιαρχία» ψάχνει πόντους μετά τη συντριβή της πρεμιέρας, ενώ η ομάδα της Μαγνησίας κυνηγάει το 2Χ2.

Στις 18:15 ο Ατρόμητος φιλοξενεί στο Περιστέρι τον Παναιτωλικό και θέλει να κεφαλαιοποιήσει την ισοπαλία που πήρε στον Πειραιά. Αντίστοιχα, ο φιλοξενούμενος αποζητά κάτι καλό μακριά από το Αγρίνιο.

Την ίδια ώρα στο Ηράκλειο, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο ΟΦΗ και στοχεύει στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Όσο για τους Κρητικούς, θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν το «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στις 20:30, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην αφιλόξενη για αυτόν Τρίπολη και μετά την ήττα στην Τούμπα, θα προσπαθήσει να ρεφάρει με διπλό. Εκεί, όμως ο Αστέρας έχει άλλη άποψη και θέλει τη δική του πρώτη νίκη.

Τέλος, επίσης στις 20:30, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Λαμία και θα ψάξει το τρίποντο, για να αφήσει οριστικά πίσω του το «Χ» με τον Ατρόμητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ