ΑΕΚ – «Ελεεινή φιλοξενία από ΟΦΗ, αλλοίωση αποτελέσματος από Φωτιά»

ΑΕΚ – «Ελεεινή φιλοξενία από ΟΦΗ, αλλοίωση αποτελέσματος από Φωτιά»

Για αλλοίωση αποτελέσματος από τον Βασίλη Φωτιά μιλάνε στην ΑΕΚ, με την Ένωση να έχουν έντονα παράπονα και για τη φιλοξενία στη Ηράκλειο.

Έξαλλοι είναι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ με τις αποφάσεις που πήρε ο Βασίλης Φωτιάς στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Στην Ένωση είναι… σοκαρισμένοι με τα όσα έγιναν στο Ηράκλειο και κυρίως με την αποβολή του Λιβάι Γκαρσία στο πρώτο ημίχρονο.

Οι «κιτρινόμαυροι» στοχεύουν ξεκάθαρα στον Φωτιά, αλλά και τον Σκουλά από την ΕΠΣ Θεσσαλίας που ήταν στο VAR. Παράλληλα, στην ΑΕΚ αναφέρουν πως δεν έχει δοθεί καθαρή κόκκινη στον Καμάου για κλωτσιά στο πρόσωπο του Χατζισαφί και υποστηρίζουν πως στη φάση του πρώτου γκολ του ΟΦΗ, υπάρχει ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ στον Βράνιες.

«Πρόκειται για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και κλοπή μιας ξεκάθαρης νίκης», αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι».

Μάλιστα, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ένωσης, ο Φωτιάς αποχώρησε από το γήπεδο σε χρόνο… dt, καθώς στις 8:29 είχε ήδη φύγει, μην έχοντας καν κλείσει το φύλλο αγώνα, το οποίο το έκλεισε ο βοηθός του, Παπαδόπουλος!

Παράλληλα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν έντονα παράπονα και από τη φιλοξενία του ΟΦΗ την οποία χαρακτήρισαν ελεεινή, καθώς ο Παναγιώτης Κονέ δέχτηκε επίθεση στα επίσημα, όταν πανηγύρισε το 2-0 της ΑΕΚ, ενώ και ο Βαγγελης Ασλανιδης χρειάστηκε να προπηλακιστεί!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ