Γρηγορίου – «Αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Γρηγορίου – «Αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εικόνα της Λαμίας μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (1-2).

Ικανοποιημένος φαίνεται πως έμεινε ο Μιχάλης Γρηγορίου από την εικόνα της Λαμίας στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, όπου ηττήθηκε με 2-1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάναμε εξαιρετική προσπάθεια σήμερα. Είπα στα παιδιά στο ημίχρονο να συνεχίσουμε έτσι και στο δεύτερο. Ήμασταν πιεστικοί, βγάλαμε αρκετές φάσεις απέναντι στον Ολυμπιακό. Προφανώς είχαμε και ατυχία, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στις στατικές φάσεις.

Είχαμε δύο απώλειες με Τζανετόπουλο και Γκέντσογλου που μπορούν να δώσουν βοήθειες σε αυτό το κομμάτι. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά προσπαθήσανε, δεν έχω κανένα παράπονο, αντιθέτως αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θεωρώ πως το σκορ μας αδικεί. Ο Γκέντσογλου ενδεχομένως να έχει πρόβλημα. Και ο Σκόνδρας όπως το είδαμε ίσως υπέστη θλάση πρώτου βαθμού.

Η αρχή για εμάς στο πρωτάθλημα είναι δύσκολη. Έχουμε τώρα την ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας. Βαθμολογικά δεν μας ευνοεί ότι θα παίζαμε με Ολυμπιακό και ΑΕΚ κολλητά. Με ανάλογη προσπάθεια και διάθεση θα έχουμε καλύτερη εικόνα στο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ