Άρης – Μήνυμα στήριξης Καρυπίδη σε Μάντζιο

Άρης – Μήνυμα στήριξης Καρυπίδη σε Μάντζιο

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Έλληνα τεχνικό, τονίζοντας του οτι μπορεί να προχωρήσει σε όποια κίνηση επιθυμεί για να αντιστρέψει το κλίμα, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν αναφορικά με επαφές του Άρη με τον Μαρίνο Ουζουνίδη αποδείχθηκαν αβάσιμα, καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης στηρίζει τον Άκη Μάντζιο.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Έλληνα τεχνικό. Αυτό, μάλιστα, που του ξεκαθάρισε είναι ότι μπορεί να πάρει όποια απόφαση κρίνει ο ίδιος απαραίτητη, προκειμένου να αντιστρέψει το κλίμα.

«Μην κοιτάς και μην υπολογίζεις πρόσωπα. Πάρε όποιες αποφάσεις θέλεις, αρκεί να αντιστρέψεις την κατάσταση», είπε μεταξύ άλλων στον Άκη Μάντζιο ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης δεν έχει κάνει καμία επαφή με άλλον προπονητή. Άπαντες στον οργανισμό Άρη έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό. Με την νίκη στο ντέρμπι του Κλεάνθης Βικελίδης να φαντάζει μονόδρομος, μετά τα δυο αρνητικά αποτελέσματα με ΟΦΗ και Ιωνικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ