Καρυπίδης σε παίκτες – «Αν κάποιος δεν αντέχει να μου το πει»

Καρυπίδης σε παίκτες – «Αν κάποιος δεν αντέχει να μου το πει»

Παρουσία με νόημα του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ Άρης στη σημερινή προπόνηση, ενώ εκτός από την ομιλία του είχε και τετ α τετ με ποδοσφαιριστές ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έφερε τους παίκτες του Άρη προ των ευθυνών τους, ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ πήγε στην προπόνηση και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, ξεκαθαρίζοντας τους οτι δεν πρόκειται να ανεχθεί παρόμοιες εμφανίσεις στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, εκτός από την ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, είχε και ξεχωριστά τετ α τετ μαζί τους, θέλοντας να τους ανεβάσει την ψυχολογία.

Μεταξύ άλλων ο Θόδωρος Καρυπίδης ανέφερε στην ομιλία του προς τους παίκτες τα εξής:

«Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουμε την εικόνα που έχουμε στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος.  Δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές μας δυνατότητες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Για εμένα ο Άρης ειναι πάνω από όλα και όλους. Θα κάνω τα πάντα μα τα πάντα για να πετύχει ο Άρης . Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα.

Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθήσει η δεν αντέχει να μου το πει τώρα. Εγώ είμαι μαζί σας  σε όλα, όμως δεν θα ανεχτώ ξανά τέτοια εικόνα. Πρέπει να αλλάξετε το κλίμα,  γιατί έχετε πολύ μεγάλες δυνατότητες και ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις από εσάς. Από το παιχνίδι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό περιμένω να είμαστε ο πραγματικός Άρης» .

Η απάντηση των παικτών

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποδέχθηκαν οτι φέρουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. «Εμείς φταίμε, όμως μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα. Με δυο-τρεις νίκες όλα θα αλλάξουν και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ