Πετράκης – «Ήταν δύσκολο το έργο μας» (Vid)

Πετράκης – «Ήταν δύσκολο το έργο μας» (Vid)

Ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια και ήταν ανώτερος.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-1 και αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τον Απόλλωνα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του Απόλλωνα Γιάννης Πετράκης έκανε δηλώσεις και τόνισε πως η ομάδα του Ολυμπιακού ήταν σαφώς καλύτερη, αλλά το σκορ αδικεί την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης μετά το παιχνίδι: 

«Όταν έχουμε τρεις ήττες με μεγάλο σκορ σίγουρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Όμως θεωρώ ότι η εικόνα συνολικά δε συμβαδίζει με τα σκορ. Δεχτήκαμε γρήγορα και εύκολα γκολ στις αρχές των ημιχρόνων. Αυτό δεν είναι δικαιολογία αλλά μία πραγματικότητα. Σήμερα αλλάξαμε την τακτική μας, παρόλα αυτά πάλι δεν τα καταφέραμε.

Ήταν δύσκολο το έργο μας. Ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια αλλά το σκορ θα μπορούσε να είναι μικρότερο. Η ομάδα είναι σε πίεση αλλά πιστεύω ότι έχει πολλές δυνατότητες που θα τις δείξει στην πορεία μέσα από τη δουλειά. Να δεχόμαστε όσο το δυνατόν λιγότερα γκολ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ