ΠΑΟΚ – Δυο «διπλά» παίζοντας με τη… φωτιά (vids)

ΠΑΟΚ – Δυο «διπλά» παίζοντας με τη… φωτιά (vids)

Τα δυο μεγάλα διπλά σε Τρίπολη και Αγρίνιο από το πουθενά, η ρέντα, η «εξυγίανση» και η επόμενη μέρα.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όμως έκτοτε μετράει 3/3 σε πρωτάθλημα και Europa Conference League και μάλιστα εκτός έδρας.

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος του βορρά νίκησε δύσκολα τους ημιεπαγγελματίες της Λίνκολν στο Γιβραλτάρ με 2-0, ενώ στη συνέχεια πήρε δυο σημαντικά διπλά σε Τρίπολη και Αγρίνιο κόντρα σε Αστέρα (0-1) και Παναιτωλικό (1-2).

Δυο νίκες που έφεραν μια ηρεμία στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, παρότι η εικόνα των ασπρόμαυρων ήταν κάτω του μετρίου και αν δεν ήταν το «χαζό» πέναλτι του Κανελλόπουλου στον Μπίσεβαρ και ο… αγαπημένος Φωτιάς στο Αγρίνιο δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα έκανε το 2/2.

Δυο διπλά… μαγική εικόνα

Ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και η αλήθεια είναι πως δεν πείθει μέχρι στιγμής. Τα δυο ματς σε Τρίπολη και Αγρίνιο επαληθεύουν τα παραπάνω, με τον Λουτσέσκου να ποντάρει στην ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών του, στην τύχη και στην… εξυγίανση για τα δυο τρίποντα.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι την περασμένη Κυριακή, ο Δικέφαλος του βορρά χρειάστηκε ένα πέναλτι του Κανελλόπουλου στον Μπίσεσβαρ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Βιεϊρίνια για να πάρει τη νίκη. Οι Αρκάδες από την πλευρά τους ήταν σαφώς καλύτεροι στο παιχνίδι, είχαν τις πιο κλασικές ευκαιρίες να σκοράρουν, ενώ ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του πέρα από το γκολ δεν απείλησε ιδιαίτερα.

Συνολικά στο ματς, οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες τελικές, αφού είχαν 14 προσπάθειες, έναντι 8 του ΠΑΟΚ, ενώ είχαν και περισσότερα κόρνερ και μοιρασμένη κατοχή. Παρόλα αυτά οι ασπρόμαυροι πήραν το τρίποντο κόντρα στη ροή του ματς και με αρκετή δόση τύχης από το σημείο του πέναλτι.

Όσον αφορά το χθεσινό ματς με τον Παναιτωλικό και εκεί ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σκούρα και αν δεν ήταν ο Φωτιάς, ο διαιτητής που τείνει να γίνει ο αγαπημένος της… εξυγίανσης αλλά και του Δικεφάλου, πιθανότατα να μην είχε πάρει τρίποντο η ομάδα του Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε τη νίκη με 2-1, όμως οι Αγρινιώτες είχαν πολλά παράπονα από τον Έλληνα ρέφερι, αφού διαμαρτύρονται για το δεύτερο γκολ για χέρι του Σφιντέρσκι πριν σκοράρει ο Μίτριτσα, αλλά και πέναλτι στον Καρέλη λίγο πριν το φινάλε του ματς.

Ο Δικέφαλος του βορρά όπως και στην Τρίπολη όχι απλά δεν έπεισε αλλά αν δεν είχε την τύχη με το μέρος του και τον Φωτιά δύσκολα θα τα έβγαζε εις πέρας. Εκτός από τα διαιτητικά λάθη και τα παράπονα των ανθρώπων του Παναιτωλικού, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο ματς, με τον ΠΑΟΚ να έχει ρόλο κομπάρσου και να γλιτώνει μια απώλεια βαθμών από την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Φωτιάς έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του τελικού αποτελέσματος, σε ένα παιχνίδι όπου ο Παναιτωλικός είχε τη μερίδα του λέοντος σε κλασικές ευκαιρίες, ενώ είχε διπλάσιες τελικές προσπάθειες από τον αντίπαλο του (12 έναντι 6 του ΠΑΟΚ). Παρόλα αυτά η ρέντα του Λουτσέσκου και των παικτών του μαζί με την απαραίτητη «βοήθεια» της… εξυγίανσης έφεραν τη νίκη και το 2/2 σε ένα δύσκολο ζευγάρι αγώνων πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα και κυρίως έφεραν μια ηρεμία στα αποδυτήρια μετά το «κάζο» από τον ΠΑΣ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ