ΑΕΚ – Όταν ο Αραούχο σκοράρει… (vids)

ΑΕΚ – Όταν ο Αραούχο σκοράρει… (vids)

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε απέναντι στη Λαμία, ωστόσο είδε τον Σέρχιο Αραούχο να φωνάζει ξανά… παρών, με τον Αργεντινό να δείχνει ξανά πως όταν εκείνος είναι καλά, είναι και η Ένωση καλά...

Μόνο εύκολο δεν ήταν το παιχνίδι απέναντι στη Λαμία για την ΑΕΚ και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η Ένωση τα βρήκε… σκούρα κόντρα στην ομάδα του Γρηγορίου, ωστόσο λυτρώθηκε χάρη στο υπέροχο γκολ του Σέρχιο Αραούχο. Μία κατάληξη την οποία οι «κιτρινόμαυροι» φίλαθλοι έχουν συνηθίσει πλέον, μετά και τις τρεις προηγούμενες θητείες του «Τσίνο» στην ομάδα.

Παρότι στην αρχή και συγκεκριμένα στα παιχνίδια με τη Βελέζ, ο Αραούχο φάνηκε να είναι κάπως… χαμένος, φαίνεται πως σιγά-σιγά βρίσκει και πάλι τον καλό του ευατό. Ή μάλλον, φαίνεται πως έχει ήδη βρει τον παλιό καλό του εαυτό, καθώς το έχει αποδείξει και σε αυτές τις πρώτες τρεις αγωνιστικές της Super League, έχοντας μέχρι στιγμής δύο γκολ και ένα κερδισμένο πέναλτι.

Ωστόσο, δεν είναι μυστικό το γεγονός πως όταν ο Αραούχο αποδίδει, τότε η ΑΕΚ είναι καλύτερη. Το έχει αποδείξει και στο παρελθόν και το επαληθεύουν οι αριθμοί του από τις προηγούμενες θητείες του στην Αθήνα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ένωση έχει φύγει από το γήπεδο ως νικήτρια, έχοντας ως σκόρερ της τον «Τσίνο». Πιο σωστά, είναι πολλές οι φορές που οι «κιτρινόμαυροι» νικάνε, όταν σκοράρει ο Αργεντινός επιθετικός.

Συνήθως έτσι συμβαίνει δηλαδή. Ο 29χρονος έχει σκοράρει με τη φανέλα της ΑΕΚ 28 φορές συνολικά, σε όλες του τις θητείες. Τα 28 τέρματα, τα έχει βάλει σε 24 αναμετρήσεις, καθώς σε τέσσερα παιχνίδια έχει βάλει από δύο γκολ.

Ο απολογισμός του «Τσίνο» σε αυτά τα 24 παιχνίδια είναι εκπληκτικός, καθώς η Ένωση έχει κερδίσει τις 18 αναμετρήσεις της! Παράλληλα, έχει φύγει από το γήπεδο πέντε φορές με την ισοπαλία, ενώ έχει ηττηθεί μόλις μία φορά, όταν ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 2-1 στο ΟΑΚΑ για τα play off της σεζόν 2019/20.

Όπως προκύπτει, όταν ο Αραούχο βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, τότε η Ένωση δεν χάνει… σχεδόν ποτέ. Και αντιθέτως, όχι απλώς δεν χάνει, αλλά τις περισσότερες φορές νικάει και φεύγει με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, το έχει κάνει και στα ντέρμπι, καθώς εκτός από την ήττα με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ έχει δεν έχει ηττηθεί σε κανένα από τα άλλα μεγάλα ματς στα οποία ο «Τσίνο» έχει βρει δίχτυα, έχοντας συνολικά 2 τέρματα απέναντι στον ΠΑΟΚ, 3 απέναντι στον Παναθηναϊκό, 2(+1 της ήττας) με τον Ολυμπιακό και 1 με τον Άρη σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα στηριχτεί σε μεγάλο βαθμό στα γκολ του «Τσίνο», αλλά και γενικότερα στα τρεξίματα που δίνει και στις πολλές του ενέργειες. Και εφόσον ο Αργεντινός σκοράρει, τότε πολύ δύσκολα θα φεύγει από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας ηττηθεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ