Συμφώνησε με Φέστα ο Απόλλων Σμύρνης

Συμφώνησε με Φέστα ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Τζανλούκα Φέστα είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης, μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Πετράκη.

Ο Απόλλων Σμύρνης επέλεξε τον Τζανλούκα Φέστα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Πετράκη.

Όπως όλα δείχνουν ο Τζανλούκα Φέστα θα είναι ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα εκτός απροόπτου, καθώς οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει σε όλα.

Ο Γιάννης Πετράκης μετά και την ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-1, η οποία ήταν και τρίτη του Απόλλωνα σε ισάριθμα παιχνίδια αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Βασικοί υποψήφιοι για τον να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας εκτός από Φέστα ήταν και ο Τραϊανός Δέλλας.

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες ανεύρεσης νέου προπονητή, ώστε να είναι έτοιμοι για την αντικατάσταση του προπονητή.

Ο Τζανλούκα Φέστα αναμένεται να βρεθεί στην χώρα μας εντός της, ώστε να διευθετηθούν όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες για να αναλάβει και επίσημα την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα.

O Φέστα έχει βρεθεί ξανά στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο του 2018 έως το Μάιο του 2019 για λογαριασμό της Λάρισας. Επέστρεψε πάλι τον Ιανουάριο του 2021 και μετά την λήξη της σεζόν αποχώρησε από την ομάδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ