Σπανός – «Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν»

Σπανός – «Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν»

Ο προπονητής του Ιωνικού μίλησε για την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0), για την 3η αγωνιστική της Superleague.

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι του Ιωνικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική της Superleague, με τις ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας της Νίκαιας, Δημήτρης Σπανός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα:

Για την αναμέτρηση του Ιωνικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο πιεστικοί. Να βάζουμε τη μπάλα στην εστία, κάτι που δεν κάναμε σήμερα με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για την εικόνα του αγώνα: «Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν. Έχουμε το ίδιο σκεπτικό, λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο. Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που έπαιξαν τα παιδιά».

Για τη διοίκηση και τον Ιωνικό: «Είναι μια ομάδα, στην οποία οι άνθρωποι που διοικούν έχουν βάλει χρήματα. Τα παιδιά που είναι στην ομάδα έχουν εμπειρία, γνωρίζουν την Super League».

Για τον Μάναλη: «Πιστεύω πολύ στον Γιώργο (σ.σ Μάναλη), ίσως έπρεπε να τον βάλω νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα προβλήματα πριν την αναμέτρηση: «Αρχίσαμε χωρίς τους δύο βασικούς εξτρέμ. Έχουμε μάθει να ζούμε με τη δυσκολία. Κάνουμε την προσπάθεια μας με το υλικό που έχουμε, όλοι οι παίκτες μου έπαιξαν καλά. Ακόμα και ο Ντάλσιο που είχε χρόνια να παίξει σε αυτή τη θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ