Ολυμπιακός – Χαμός στο Καμερούν με τον Κούντε

Ολυμπιακός – Χαμός στο Καμερούν με τον Κούντε

Ο Πιερ Κούντε ήταν πολύ καλός στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης (4-1) και τα ΜΜΕ στο Καμερούν αποθεώνουν τον μέσο του Ολυμπιακού που κερδίζει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 4-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη για την τρίτη αγωνιστική της Superleague, με αρκετούς ποδοσφαιριστές του να πιάνουν αρκετά καλή απόδοση. Ένας από αυτούς ήταν και ο Πιερ Κούντε, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν από τον Πέδρο Μαρτίνς και τα πήγε περίφημα.

Ο Καμερουνέζος μέσος αγωνίστηκε στο πλευρό του Ανδρέα Μπουχαλάκη και συνεργάστηκαν άψογα, ενώ είχε πολύ καλή απόδοση, κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο στα ΜΜΕ της πατρίδας του. Συγκεκριμένα, οι Καμερουνέζοι μετά την εμφάνιση του Κούντε στο ματς με την Ελαφρά Ταξιαρχία αναφέρουν ότι κερδίζει πλέον την εμπιστοσύνη του προπονητή του στον Ολυμπιακό και ότι ο ίδιος δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο 4-1 της ομάδας του που την έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ακόμα, στο Καμερούν αναφέρθηκαν και στην ασίστ που έδωσε στον Τικίνιο στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Αξίζει να σημειωθεί πως στην αφρικανική χώρα μιλούν και για τις πολύ καλές εκτελέσεις του σε στατικές φάσεις, ενώ τονίζουν ότι όσο περνάει ο καιρός στο λιμάνι όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής θα έχει.

Οι μεγάλες αναφορές στον μέσο του Ολυμπιακού γίνονται την ώρα που το τελευταίο διάστημα στην Εθνική της χώρας του είναι αναντικατάστατος και ήδη έχει κληθεί για τους αγώνες με την Μοζαμβίκη στις 9 και 12 Οκτωβρίου για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ