Ολυμπιακός – Έτσι θα «αλώσει» την Τρίπολη…

Ολυμπιακός – Έτσι θα «αλώσει» την Τρίπολη…

Το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για τη δοκιμασία στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα. Το 4-2-3-1 και τα κρυφά χαρτιά.

Οι τρεις συνεχόμενες νίκες με Αντβέρπ, Λαμία και Απόλλωνα έφεραν την ηρεμία στον Ολυμπιακό και την δυνατότητα να πάει με τις καλύτερες συνθήκες στην τελευταία, και πιο δύσκολη, «διαβολοβδομάδα» πριν από την διακοπή του Οκτωβρίου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τον Ολυμπιακό για την «καυτή» τριάδα με Αστέρα στην Τρίπολη, Φενέρ στην Πόλη και ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στα τρία ματς. Η Φενέρ βεβαίως και ο ΠΑΟ μπορούν να περιμένουν καθώς το ματς της Κυριακής απέναντι, στον πάντα μαχητικό και δύσκολο αντίπαλο για τον Ολυμπιακό, Αστέρα έχει επικεντρωθεί όλη η προσοχή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει ένα ακόμη σημαντικό «τρίποντο» αύριο το μεσημέρι στην Τρίπολη με τον Πορτογάλο τεχνικό να δείχνει πως ετοιμάζει την ομάδα με το 4-2-3-1 και τους πιο έτοιμους και έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του.

Παρότι στις προπονήσεις έως τώρα δεν έχει δείξει πολλά πράγματα (στη χθεσινή είναι χαρακτηριστικό πως οι βασικοί με τον Απόλλωνα δεν βγήκαν καν στο γήπεδο) οι πληροφορίες από το Ρέντη θέλουν τον Μαρτίνς να επιλέγει τους Βατσλίκ, Ανδρούτσο, Σωκράτη, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ για την άμυνα, τους Μπουχαλάκη, Καμαρά, Κούντε στον άξονα, Μασούρα και Βαλμπουενά στα άκρα και στην επίθεση τον Τικίνιο.

Ο Μαρτίνς θα έχει δεδομένα τον Ελ Αραμπί μαζί του στην Τρίπολη ενώ ανοικτό ακόμη για το αν θα ταξιδέψει ή όχι είναι του Εμβιλά που ναι μεν πάει καλά (μαζί με τον Μαροκινό έβγαλαν την προπόνηση της Παρασκευής) αλλά δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του αν δεν είναι 100% στοχεύοντας κυρίως στο ματς της Πέμπτης με την Φενέρ.

Η σημερινή, τελευταία προπόνηση, ίσως δείξει τις προθέσεις του Μαρτίνς για τον αγώνα στην Τρίπολη μια και αναμένεται να προπονηθούν άπαντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ