ΠΑΟΚ – Τα πλάνα του Λουτσέσκου ενόψει ΑΕΚ

ΠΑΟΚ – Τα πλάνα του Λουτσέσκου ενόψει ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην έχει καταλήξει για την αρχική ενδεκάδα.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη του στην Θεσσαλονίκη, αύριο (26/9), με τους Ασπρόμαυρους να επιστρέφουν στην Τούμπα μετά από τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις(Λίνκολν, Τρίπολη, Αγρίνιο), για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ξεκινήσει την προετοιμασία ενόψει του παιχνιδιού με την Ενωση με τον Ράζβαν Λουτσέσκου στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες να έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην τακτική αλλά και στις στημένες φάσεις, έχοντας ως μοναδικό στόχο την νίκη, η οποία θα τον βοηθήσει τόσο σε βαθμολογικό, όσο και ψυχολογικό επίπεδο.

Κάτω από τα δοκάρια, θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στην εκκίνηση της σεζόν. Στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται παρά το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί ο Βιερίνια, ο Βαρέλα μαζί με τον Μιχαηλίδη το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Σίντλεϊ.

Στο χώρο του κέντρου, δεν αποκλείεται ο Ράζβαν Λουτσέσκου να μην χρησιμοποιήσει και πάλι το δίδυμο Σβαμπ – Κούρτιτς, ενώ υπάρχουν πιθανότητες ο Ρουμάνος τεχνικός να χρησιμοποιήσει τριάδα στον άξονα, με τον Αουγκούστο να ξεκινάει βασικός.

Τέλος, όσον αφορά την επίθεση, Ζίβκοβιτς και Μουργκ διεκδικούν μία θέση στα εξτρέμ μία θέση στα αριστερά παίζεται μεταξύ Μπίσεσβαρ και Μιτρίτσα, ενώ παράλληλα αναμένεται ο Σβιντέρσκι να πάρει την θέση του Ακπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ