Αυτή είναι η 11αδα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης

Αυτή είναι η 11αδα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης

Δείτε τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Χωρίς πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης παρατάσσει τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Αστέρα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκινάει τους Πειραιώτες με 4-2-3-1, έχοντας τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία, τους Παπασταθόπουλο και Σισέ στα στόπερ, τον Ρέαμπτσιουκ αριστερό μπακ και τον Καρμπόβνικ στα δεξιά της άμυνας. Οι Μπουχαλάκης και Μαντί Καμαρά θα είναι οι δύο στο χαφ, με τους Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου και Μασούρα πίσω από τον Τικίνιο, που ξεκινά για δεύτερο σερί ματς βασικός.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Εμβιλά και Ελ Αραμπί, ενώ οι Τζολάκης, Μπα και Σουρλής έμειναν εκτός 20άδας για το σημερινό παιχνίδι στην Τρίπολη. Μαζί με τον Γάλλο μέσο και τον Μαροκινό φορ, στον πάγκο βρίσκονται επίσης οι Κρίστινσον, Κούντε, Ρόνι Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Βαλμπουενά και Αβραάμ.

Οι Ερυθρόλευκοι μετά τις νίκες απέναντι σε Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης, θέλουν να πετύχουν το τρίτο σερί τρίποντο και να συνεχίσουν την αναρρίχησή τους προς την κορυφή.Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης και έχει προετοιμάσει την ομάδα του για μια σκληρή μάχη.

Ο Πορτογάλος προπονητής περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να τα δώσουν όλα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη, σε μια δύσκολη έδρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ