Γκολ-οφσάιντ ο Αστέρας, τραγικό λάθος Παπαδόπουλου και 2-0 ο Ολυμπιακός (vids)

Γκολ-οφσάιντ ο Αστέρας, τραγικό λάθος Παπαδόπουλου και 2-0 ο Ολυμπιακός (vids)

Ο Αστέρας Τρίπολης σκόραρε με τον Σίτο, όμως σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τον Ολυμπιακό στην επίθεση να κάνει το 2-0 με τον Αγκιμπού Καμαρά μετά από ένα τραγικό λάθος του Παπαδόπουλου.

O Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στην Τρίπολη με τον Τικίνιο, ο οποίος πέτυχε το τρίτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα μέσα σε λίγες μέρες, ενώ η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της πριν το 30 λεπτό.

Συγκεκριμένα στο 23ο λεπτό του ματς, οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 2-0 μετά από γύρισμα του Αγκιμπού Καμαρά και τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των Αρκάδων, Παπαδόπουλο, με τον Αφρικανό του Ολυμπιακού να σκοράρει και να δίνει ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα στους Πειραιώτες.

Πριν ο Ολυμπιακός κάνει το 2-0, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 14ο λεπτο, όταν ο Κρέσπι έκανε το σουτ, ο Βατσλίκ απέκρουσε, αλλά ο Σίτο με κεφαλιά νίκησε τον Τσέχο. Παρόλα αυτά το τέρμα των Αρκάδων δεν μέτρησε σωστά, καθώς ο επιθετικός της ομάδας του Μίλαν Ράσταβατς ήταν οφσάιντ, με το VAR να επεμβαίνει και να ακυρώνει το τέρμα.

Δείτε το ακυρωθέν γκολ του Αστέρα:

Δείτε το γκολ του Ολυμπιακού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ