Λουτσέσκου – «Ικανοποιημένος για την εμφάνιση, να παραμείνουμε ενωμένοι»

Λουτσέσκου – «Ικανοποιημένος για την εμφάνιση, να παραμείνουμε ενωμένοι»

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΚ και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους.

Ο ΠΑΟΚ βγήκε νικητής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να επικρατεί με 2-0, για την 4η αγωνιστική της Superleague, χάρη στα γκολ των Μπίσεσβαρ και Κούρτιτς. Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ ικανοποίησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό μετά το τέλος της αναμέτρησης να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους. «Έκαναν μια εκπληκτική προσπάθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά και επισήμανε ότι άπαντες στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο θα πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση: «Έκαναν μια εκπληκτική προσπάθεια. Στην Τρίπολη και το Αγρίνιο είχαμε να αντιμετωπίσουμε άλλους αντιπάλους, σήμερα ήταν ένα άλλο είδους παιχνιδιού. Σήμερα ναι είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο.

Για το πόσο σημαντικό είναι το χειροκρότημα του κόσμου: «Όλα είναι σημαντικά και το σημαντικότερο όλων είναι να είμαστε ενωμένοι. Έχουμε μια δύσκολη χρονιά και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί σε αυτή. Θα υπάρξουν καλά παιχνίδια και παιχνίδια που δεν θα παίξουμε τόσο καλά όμως θα πρέπει να υπάρχει ενότητα παρά την πίεση».

Για τον Βαρέλα και αν του προκαλεί ανησυχία ο τραυματισμός του: «Ανησυχώ για τον Βαρέλα. Όμως έχουμε παίκτες που έχουν τις ικανότητες και την ποιότητα και μπορούν ανά πάσα στιγμή να μπουν και να κάνουν αυτό που γνωρίζουν».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ