Στα σχοινιά ο Βλάνταν – Ήδη «δεύτερες» σκέψεις στην ΑΕΚ

Στα σχοινιά ο Βλάνταν – Ήδη «δεύτερες» σκέψεις στην ΑΕΚ

Μαζεύτηκαν πολλά για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και ήδη μπήκε στο μάτι του κυκλώνα. Η Βελέζ, ο ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ είναι κομμάτια του ίδιου παζλ...

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Τούμπας, επικρατώντας με 2-0 της ΑΕΚ για την τέταρτη αγωνιστική, σε ένα ματς που η Ένωση και πάλι παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κέρδισε κατά κράτος τη «μάχη» των πάγκων, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να χάνει με κάτω τα χέρια και να βρίσκεται σε όλο και πιο δύσκολη θέση.

Πριν καν μπει ο Οκτώβριος και ο Σέρβος τεχνικός μοιάζει να «παίζει» το κεφάλι του σε κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ, καθώς μαζεύτηκαν πολλά από το ξεκίνημα της σεζόν. Στην Ένωση δεν είναι ικανοποιημένοι με την εικόνα της ομάδας στο ξεκίνημα της χρονιάς. Η διοίκηση έκανε το καθήκον της με ποιοτικές μεταγραφές και από την ώρα που το βάρος για τη δημιουργία ενός συνόλου που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα έπεσε στον Μιλόγεβιτς, ο Σέρβος τα έχει κάνει μαντάρα.

Για αυτό τον λόγο και οι άνθρωποι της ΑΕΚ κάνουν δεύτερες σκέψεις για τον έμπειρο τεχνικό, με τον κόσμο των κιτρινόμαυρων να βράζει από την πλευρά του και να τον θεωρεί «λίγο». Προς το παρόν δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση από πλευράς Ένωσης, όμως δεδομένα η θέση του Μιλόγεβιτς είναι επισφαλής, ειδικά από τη στιγμή που μετράει 6 επίσημα ματς και ένα μέτριο προς κακό ξεκίνημα, με 1,5 καλό ημίχρονο…

Ο ταπεινωτικός αποκλεισμός από τη Βελέζ

Μπορεί λοιπόν η ΑΕΚ να έχει πραγματοποιήσει 14 μεταγραφές και να έχει αλλάξει το μισό ρόστερ της, όμως μέχρι στιγμής είναι στα περσινά χαμηλά στάνταρ. Οι κιτρινόμαυροι μετρούν ήδη έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό στα προκριματικά του Europa Conference League από την άσημη Βελέζ στα πέναλτι.

Ο Μιλόγεβιτς αναμφίβολα χρεώνεται τον αποκλεισμό αυτόν από μια ομάδα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος Βοσνίας (έχει 12 ομάδες) μετρώντας σε 11 ματς 12 βαθμούς και μόλις 9 τέρματα. Φυσικά η Βελέζ αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο του Europa Conference, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως έχει δυο γκολ λιγότερα από τον 37χρονο αδερφό του Βράνιες στη Βοσνία που μετράει 7 τέρματα!

Το απίστευτο «μπλακ-άουτ» στην Κρήτη

Κι αν ο Σέρβος τη γλίτωσε από τα ματς με τη Βελέζ, το ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα είναι τουλάχιστον μέτριο, με την ΑΕΚ να έχει παίξει 4 ματς και να έχει 7 βαθμούς και μια εικόνα που δεν τη λες και καλή. Στην πρεμιέρα της νίκησε εύκολα τον Ιωνικό με 3-0 μεν, όμως από το 33ο λεπτό οι Νικαιώτες αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ρομαό. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, όμως κόντρα στους νεοφώτιστους που αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες για 60 λεπτά.

Αυτό που «κρύφτηκε» στην πρεμιέρα και για ένα ημίχρονο στην Κρήτη και το Γεντί Κουλέ για την ΑΕΚ φανερώθηκε στο τελευταίο 15λεπτο με τον ΟΦΗ. Η Ένωση προηγήθηκε με ωραίο ποδόσφαιρο 3-0, όμως από το 75′ και μετά έπαθε ένα απίστευτο μπλακ-άουτ και ήρθε ισόπαλη 3-3, σε ένα ματς που αποδείχτηκε λίγη και που ο Μιλόγεβιτς έκανε κακή διαχείριση ειδικά από τη στιγμή που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες η ομάδα του λόγω αποβολής του Λιβάι Γκαρσία.

Η αγχωτική νίκη με Λαμία και η κακή εικόνα στην Τούμπα

Στην τρίτη αγωνιστική η ΑΕΚ αντιμετώπισε τη Λαμία και ζορίστηκε αρκετά, είχε ξανά μέτρια εικόνα, παρόλα αυτά με ένα όμορφο γκολ του Αραούχο στο 67ο λεπτό πήρε μια αγχωτική νίκη με 1-0. Κι αν όλα τα προηγούμενα ήταν «καμπανάκια» για την εικόνα της ΑΕΚ και τη διαχείριση του Μιλόγεβιτς το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι η απόδειξη πως η Ένωση δεν είναι καλά.

Οι κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια από τον Δικέφαλο του βορρά με 2-0, είχαν απογοητευτική εικόνα, ενώ στη «μάχη» των πάγκων ο Λουτσέσκου πήρε την ταυτότητα του Μιλόγεβιτς. Η γενικότερη εικόνα της ομάδας εδώ και δυο μήνες δεν πείθει, παρά τη σημαντική ενίσχυση και ήδη η ΑΕΚ κινδυνεύει να μείνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου από νωρίς αν έρθουν 1-2 ακόμη αρνητικά αποτελέσματα. Ο Μιλόγεβιτς φαίνεται πως είναι στα σχοινιά, τα αρνητικά αποτελέσματα είναι αρκετά και δεδομένα στην Ένωση κάνουν δεύτερες σκέψεις για εκείνον παρότι είναι σχετικά νωρίς στη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ