Ατρόμητος – Προπόνηση και ομαδικό γεύμα στο Περιστέρι

Ατρόμητος – Προπόνηση και ομαδικό γεύμα στο Περιστέρι

Ο Ατρόμητος πραγματοποίησε την πρωινή του προπόνηση και στη συνέχεια σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα γευμάτισε σε εστιατόριο του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος συνέχισε την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Χατζησαΐα και Κλωναρίδη να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Από την άλλη, ο Κουλούρης αποκόμισε ένα χτύπημα από τον αγώνα με τον Άρη και ακολούθησε ένα συντηρητικό πρόγραμμα. Μετά το τέλος, σε μια ενωτική κίνηση, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα γευμάτισε σε εστιατόριο του Περιστερίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ατρομήτου:

Με πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο Μαζαράκη συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League Interwetten κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκαν οι Δημήτρης Χατζηισαΐας και Βίκτωρ Κλωναρίδης, ξεπερνώντας τους τραυματισμούς τους, ωστόσο ο Ευθύμης Κουλούρης που έχει ένα χτύπημα στους κοιλιακούς από την τελευταία αναμέτρηση με τον Άρη, ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Τη διαδικασία της αποθεραπείας του μετά τον τραυματισμό του άρχισε ο Γιώργος Νταβιώτης με ασκήσεις στην πισίνα και στο spa της ομάδας.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα γευμάτισε σε εστιατόριο του Περιστερίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ