ΑΕΚ – Με αλλαγές κόντρα στον Παναιτωλικό ο Μιλόγεβιτς – Ποιους ρίχνει στη… μάχη

ΑΕΚ – Με αλλαγές κόντρα στον Παναιτωλικό ο Μιλόγεβιτς – Ποιους ρίχνει στη… μάχη

Η ΑΕΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναμένεται να κάνει ένα refresh στην ενδεκάδα απέναντι στον Παναιτωλικό.

Στα σχονιά φαίνεται πως βρίσκεται πλέον ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, καθώς η ήττα και κυρίως ο τρόπος που έχασε η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ, βάζει τον Σέρβο τεχνικό σε πολύ δύσκολη θέση, με το μέλλον του στην ομάδα να κρέμεται από μια κλωστή.

Έτσι, αναμενόμενα, ο Μιλόγεβιτς θα φρεσκάρει την ομάδα απέναντι στον Παναιτωλικό, ώστε να φέρει και πάλι ένα θετικό αποτέλεσμα, με το οποίο θα ηρεμήσει και το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Νοκ άουτ φαίνεται πως θα είναι για το παιχνίδι με τον ομάδα του Αγρινίου ο Γιώργος Τζαβέλλας, καθώς οι ενοχλήσεις που έχει στο δάχτυλο δεν θα τον αφήσουν να δώσει το «παρών».

Αντικαταστάτης του Έλληνα αμυντικού, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Στράτος Σβάρνας ο οποίος θα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της 11αδας, παίρνοντας θέση δίπλα στον Ογκνιέν Βράνιες. Η μεγάλη αλλαγή πάντως, θα είναι αυτή στη θέση πίσω από τον Αραούχο, όπου ο Μιλόγεβιτς θα επαναφέρει όπως φαίνεται τον Πέτρο Μάνταλο.

Μετά την πολύ κακή εμφάνιση του Γέβτιτς στην Τούμπα, ο αρχηγός της Ένωσης θα πάρει και πάλι θέση στο βασικό σχήμα, με το ερώτημα ωστόσο να είναι εάν θα παίξει ως «10» ή ως εσωτερικός μέσος σε σύστημα 4-3-3.

Από την άλλη, ο Μοχαμάντι θα κάνει το ντεμπούτο του ως βασικός, παίρνοντας τη φανέλα του βασικού από τον Χατζισαφί στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στις υπόλοιπες θέσεις ο Σέρβος δεν αναμένεται να «πειράξει» κάτι, καθώς οι Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι, Γκαρσία, Τσούμπερ και Αραούχο αναμένεται να ξεκινήσουν κανονικά απέναντι στον Παναιτωλικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ