Απόλλων Σμύρνης – Η αποστολή κόντρα στον Άρη

Απόλλων Σμύρνης – Η αποστολή κόντρα στον Άρη

Ο Απόλλων Σμύρνης κατέληξε στα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη το Σάββατο (2/10 22:00)

Ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο στις 22:00 τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε ένα δύσκολο ματς, από το οποίο θέλει θετικό αποτέλεσμα, καθώς βρίσκεται στης ελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας μόλις έναν βαθμό, μετά από 4 αγωνιστικές.

Ο Τζιανλούκα Φέστα δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα όλη την εβδομάδα και βρήκε τελικά τους παίκτες που θα αποτελέσουν την αποστολή της ομάδας κόντρα στους κίτρινους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Ελαφράς Tαξιαρχίας»:

«Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα της 5ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League Interwetten με αντίπαλο τον Άρη (Σάββατο, 2/10/2021, 20:30).

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Κότσαρη, Κυρίτση, Ντεντάκη, Μπαξεβανίδη, Βιτλή, Τουτουατίμα, Άλβες, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Φατιόν, Σλίβκα, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνες, Παπαγεωργίου, Παμλίδη,, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα, Ιωαννίδη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ