Η φοβερή ανάρτηση του Καραπαπά για τον Σπανούλη και το ντέρμπι (pic)

Η φοβερή ανάρτηση του Καραπαπά για τον Σπανούλη και το ντέρμπι (pic)

Το μήνυμα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το… πάρτι που θα στηθεί στο Καραϊσκάκη, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, προς τιμή του Βασίλη Σπανούλη!

Πάρτι για πάρτη του Βασίλη Σπανούλη θα στηθεί το βράδυ της Κυριακής (3/10) στο «Γ. Καραϊσκάκης», με την οικογένεια του Ολυμπιακού να αποχαιρετάει τον Kill Bill, που έβαλε τέλος στην σπουδαία του καριέρα, όπως αξίζει σε έναν θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον σπουδαίο Βασίλη Σπανούλη για όσα πρόσφερε όσο αγωνιζόταν με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά και για τη συνολική προσφορά του στο μπάσκετ.

Μια βράβευση που θα γίνει σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να δείχνουν για μια ακόμα φορά την αγάπη τους στον Βασίλη Σπανούλη. Ο κόσμος των Πειραιωτών, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκε το σπίτι του Kill Bill και έκανε τη νύχτα-μέρα προς τιμή του μέχρι πρότινος ηγέτη της μπασκετικής ομάδας, θα έχει την ευκαιρία να αποθεώσει τον Βασίλη Σπανούλη, όπως του αξίζει.

Μια γιορτή προς τιμή του σπουδαίου Λαρισαίου, που άλλαξε την ιστορία του Ολυμπιακού και έκανε άπαντες να υποκλιθούν στο μεγαλείο του. Μια γιορτή, που προανήγγειλε ο Κώστας Καραπαπάς μέσω των social media. «Αύριο βράδυ ο βασιλιάς του ευρωπαϊκού μπάσκετ στον ναό του ποδοσφαίρου», ανέφερε ο αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής της πειραϊκής ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ