Στίβεν Τσούμπερ – Ο ελβετικός «σουγιάς» του Μιλόγεβιτς (vids)

Στίβεν Τσούμπερ – Ο ελβετικός «σουγιάς» του Μιλόγεβιτς (vids)

Ο Στίβεν Τσούμπερ βρήκε και πάλι δίχτυα για την ΑΕΚ και έδειξε ξανά πόσο καταλυτικός είναι για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς ο οποίος έχει βρει τον δικό του ελβετικό... σουγιά!

Μετά την απότομη προσγείωση της Τούμπας η ΑΕΚ ήθελε και έπρεπε να βγάλει αντίδραση ώστε να επαναφέρει και την ηρεμία στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Και το έκανε στο Αγρίνιο. Με μία καλή εμφάνιση (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο) η Ένωση έφυγε με το διπλό από το Αγρίνιο, επικρατώντας με 3-1 του Παναιτωλικού.

Ένα ματς το οποίο ωστόσο θα μπορούσε να είχε την ίδια κατάληξη με εκείνο του Ηρακλείου, καθώς ο Παναιτωλικός μείωσε σε 2-1 και έβαλε δύσκολα στους ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αγγίζοντας την ισοφάριση σε αρκετές περιπτώσεις.

Ωστόσο, για άλλη μία φορά φώναξε «παρών» ο Στίβεν Τσούμπερ. Ο Ελβετός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έδειξε τα αντανακλαστικά του και πήρε το «ριμπάουντ» νωρίτερα από όλους στο σουτ του Καρίμ Ανσαριφάρντ, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι, καθώς διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Μία φάση την οποία ο ίδιος δημιούργησε, καθώς από τα δικά του πόδια η μπάλα πέρασε στον Ιρανό επιθετικό.

Μία ακόμη μία φορά που ο Τσούμπερ έδειξε την προσωπικότητα του, αλλά και την επιρροή που έχει στην ΑΕΚ, κι ας έχει αγωνιστεί με τα «κιτρινόμαυρα» μόλις πέντε φορές στο πρωτάθλημα.
Ο Ελβετός, φρόντισε να δείξει την κλάση του από το πρώτο κιόλας παιχνίδι με τον Ιωνικό, κόντρα στον οποίο αγωνίστηκε για 45 λεπτά.

Είχε συμμετοχή στο γκολ του Άμπραμπατ, καθώς ήταν εκείνος που έβγαλε μόνο του τον Αραούχο, ο οποίος εν τέλει κέρδισε το πέναλτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Μαροκινός. Λίγα λεπτά αργότερα σκόραρε και ο ίδιος, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0, με ένα υπέροχο σουτ που θύμισε σε όλους για το τι είναι ικανός να κάνει.

Στο Ηράκλειο, η ΑΕΚ έζησε έναν… εφιάλτη, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Ωστόσο σε ατομικό επίπεδο, ο Στίβεν Τσούμπερ ήταν και πάλι καταπληκτικός, με το γκολ του να αποδεικνύει πως είναι μία πολυτέλεια για την ΑΕΚ και γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πάρσιμο και τελείωμα με το… κακό του πόδι. Γκολ που αν και φαίνεται πολύ εύκολο, σε καμία περίπτωση δεν είναι. Σπάνια βλέπει κάποιος τέτοια τέρματα στην Super League.

Στην Τούμπα ο 30χρονος, ήταν από τους λίγους διακριθέντες της ΑΕΚ, καθώς αν και η Ένωση ήταν κάκιστη, ο Ελβετός ήταν μόνιμος… πονοκέφαλος για την άμυνα του ΠΑΟΚ, βγάζοντας τον Καρίμ Ανσαριφάρντ εντελώς μόνο του με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, όταν το παιχνίδι ήταν στο 1-0.

Ενώ χθες, ο Τσούμπερ ήταν αυτός που ουσιαστικά επανέφερε την ηρεμία στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο και γλίτωσε την ΑΕΚ από έναν δεύτερο… ΟΦΗ.

Ήδη σε αυτές τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, ο Στίβεν Τσούμπερ δείχνει να είναι ο νέος ηγέτης της ΑΕΚ. Μπορεί να έχει καταφέρει να σκοράρει τρεις φορές, ωστόσο ο Ελβετός δείχνει να είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει όλο το παιχνίδι με μία ενέργεια του, με την επιρροή του στο παιχνίδι της Ένωσης να είναι καταλυτική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ