Σβαμπ – «Το πάθος είναι αυτό που φέρνει τις νίκες»

Σβαμπ – «Το πάθος είναι αυτό που φέρνει τις νίκες»

Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά και την έως τώρα πορεία του Δικεφάλου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στην Cosmote TV μίλησε ο Στέφαν Σβαμπ μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ και αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της ομάδας αλλά και στο πάθος που δείχνει εκείνος και οι συμπαίκτες του.

Όσα είπε ο Σβαμπ:

Για το πάθος που έχουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του: «Ξέρουμε ότι έχουμε ποιότητα, αλλά πρέπει να βγάζουμε και πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Το πάθος είναι αυτό που φέρνει τις νίκες, χωρίς πάθος και 100% συγκέντρωση δεν μπορείς να νικήσεις σε καμία έδρα. Αυτό είναι το κλειδί και μετά η ποιότητά μας είναι αρκετή για να καθορίζει παιχνίδια όπως αυτό με τον ΟΦΗ».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Ενα πρόβλημα για τους αντιπάλους μας ήταν το πρώτο γκολ που πετύχαμε. Είχαμε μερικές καλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Στην επίθεση τα πήγαμε πολύ καλά, αλλά για να είμαι ειλικρινής, αμυντικά τους δώσαμε πολλές ευκαιρίες. Ωστόσο «καθαρίσαμε» τον αγώνα, γιατί παίξαμε καλά επιθετικά».

Για την έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι κάναμε καλή δουλειά, στο ξεκίνημα της σεζόν πήγαμε καλά. Περάσαμε τα προκριματικά του Conference League, στον όμιλο πήραμε 4 βαθμούς, δύο λιγότερους από όσους μπορούσαμε και αυτό ίσως να είναι το μοναδικό θέμα για να συζητήσουμε. Θεωρώ ότι οι 12 βαθμοί σε πέντε ματς είναι καλή συγκομιδή στο Πρωτάθλημα, χάσαμε μόνο από τα Γιάννινα στην πρεμιέρα. Είχαμε όμως προβλήματα τραυματισμών. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έδειξαν χαρακτήρα όταν πήραν την ευκαιρία να αγωνιστούν. Μέχρι στιγμής είμαστε ικανοποιημένοι. Εχουμε όμως, ακόμη δρόμο, δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε. Όπως είπα και πριν, αν δεν είσαι 100% συγκεντρωμένος δεν μπορείς να κερδίζεις. Αυτό είναι το κλειδί για το μέλλον, ως τώρα τα έχουμε καταφέρει καλά».

Για την κόπωση από τα διαδοχικά ματς: «Μετά από αγώνες κάθε τρεις μέρες τα πόδια είναι βαριά. Το πιο σημαντικό όμως είναι να μην μιλάμε για την κούραση, αλλά για την νοοτροπία. Φυσικά τα πόδια μας είναι κουρασμένα, γι’ αυτό πρέπει να αξιοποιήσουμε την διακοπή, ώστε να γεμίσουμε τις μπαταρίες. Ελπίζουμε ότι δεν θα έχουμε τραυματίες σε δύο εβδομάδες κόντρα στον Βόλο, θα είμαστε φρέσκοι και έτοιμοι να πάρουμε την επόμενη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ