Καταλυτικός ο Τσούμπερ – Πρώτος σε 4 στατιστικές κατηγορίες στην ΑΕΚ (vids)

Καταλυτικός ο Τσούμπερ – Πρώτος σε 4 στατιστικές κατηγορίες στην ΑΕΚ (vids)

Ο Στίβεν Τσούμπερ έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ και ήδη φιγουράρει στην πρώτη θέση σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες.

Ο Στίβεν Τσούμπερ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την ΑΕΚ για να κάνει τη διαφορά και να φέρει ποιότητα από τη μεσαία γραμμή και μπροστά για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Μερικές εβδομάδες μετά ο Ελβετός εξτρέμ έχει αποδείξει πως είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης στο κιτρινόμαυρο ρόστερ αλλά και από τους καλύτερους παίκτες συνολικά του πρωταθλήματος, ενώ και τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Συγκεκριμένα, ο Τσούμπερ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στην ΑΕΚ και ήδη φιγουράρει στην πρώτη θέση τεσσάρων διαφορετικών στατιστικών κατηγοριών.

Για την ακρίβεια, ο Τσούμπερ είναι πρώτος σκόρερ (3 γκολ), έχει τις περισσότερες πάσες προς την επίθεση (23) και τα περισσότερα σουτ εκτός περιοχές (8), ενώ κυριαρχεί και στις τελικές προσπάθειες (13), μαζί με τον Σέρχιο Αραούχο. Εκτός από τα στατιστικά και τους αριθμούς ωστόσο ο Τσούμπερ με το «καλημέρα» έκανε τη διαφορά και δείχνει ότι θα είναι κομβικός παράγοντας τη φετινή σεζόν για την πορεία της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ