Blick για Τσούμπερ: «Ούτε στην Ελλάδα στο Νο1, τον Ολυμπιακό»

Blick για Τσούμπερ: «Ούτε στην Ελλάδα στο Νο1, τον Ολυμπιακό»

Με ιδιαίτερο τρόπο η Ελβετική εφημερίδα Blick αναφέρθηκε στην επιλογή του Τσούμπερ να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Τι δήλωσε ο άσος της Ένωσης

Ο Τσούμπερ αποτελεί ένα απο τα βασικά «όπλα» της Εθνικής Ελβετίας, έπαιξε σημαντικό ρόλο στη σπουδαία πορεία στο Euro για αυτό και η Ελβετική εφημερίδα Blick που φιλοξένησε δηλώσεις του επιδιώκοντας να απαντήσει στο ερώτημα γιατί ο ήρωας μας στο Euro παίζει τώρα στην Ελλάδα. Και όχι απλά στην Ελλάδα αλλά ούτε στο Νο1 της χώρας, δηλαδή τον Ολυμπιακό όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο κείμενο της η Ελβετική εφημερίδα.

•«Η μεταγραφή του ήρθε με λίγη έκπληξη. Ο Στίβεν Τσούμπερ  έπαιξε φανταστικά στο Euro το καλοκαίρι και με τέσσερις ασίστ ήταν ο κορυφαίος της κατηγορίας σε όλο το τουρνουά. Αλλά κι αυτό δεν άλλαξε τη διάθεση του συλλόγου στον οποίο ανήκει, της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που δεν ήθελε να στηριχθεί στον Ελβετό. Έτσι άλλαξε ομάδα-και εδώ ήταν πάλι έκπληξη-πηγαίνοντας στην ΑΕΚ της Αθήνας στην Ελλάδα. Οπότε κι εδώ όχι στο Νο 1. Αυτό, εκεί είναι ο Ολυμπιακός».

Όσα για αυτά που είπε ο άσος της ΑΕΚ: «Το ποδόσφαιρο έρχεται πρώτο στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο εκεί. Το ποδόσφαιρο είναι παρών παντού, ο κόσμος είναι τρελαμένος με το άθλημα».

Όσο για τα όσα έχει κάνει στην καριέρα του: «Είμαι 30 ετών και παίζω την 13η επαγγελματική μου σεζόν. Είμαι περήφανος και ευγνώμον για όσα έχω πετύχει. Έχω υλοποιήσει το παιδικό μου όνειρο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην Εθνική Ελβετίας: «Όταν περπατάς στη Ζυρίχη και όλοι σε σταματούν για μια selfieκαι σου λένε ευχαριστώ τότε καταλαβαίνεις τι μπορεί να πετύχεις ως αθλητής. Να φέρεις χαμόγελο σε ένα πρόσωπο με μια νίκη. Πλέον δεν είμαστε η μικρή Ελβετία αλλά η ομάδα που όχι μόνο δημιουργεί προβλήματα στους ισχυρούς αλλά μπορεί να τους κερδίσει και αυτό μάλιστα με επιθετικό ποδόσφαιρο».

Ο ατζέντης του Τσούμπερ μίλησε για το πως πείστηκε ο πελάτης του να αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ: «Ο Στίβεν είχε μια τιμή 7εκατ. ευρώ μετά το πολύ καλό Euroπου έκανε. Όμως οι μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονταν μόνο για τον δανεισμό του και γι’ αυτό χάθηκε κάποιος χρόνο. Στο τέλος είχαν μείνει περίπου έξι κλαμπ και η ΑΕΚ νίκησε τον αγώνα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ