Ο ΠΑΟΚ περιμένει 3.000.000 € από τον «τελειωμένο» (vid)

Ο ΠΑΟΚ περιμένει 3.000.000 € από τον «τελειωμένο» (vid)

O Αντόνιο Τσόλακ «βγάζει» μάτια με την Μάλμε και ο ΠΑΟΚ περιμένει ότι οι Σουηδοί θα πληρώσουν τη ρήτρα των τριών εκατ. ευρώ και θα κάνουν δικό τους τον παίκτη τον Ιανουάριο.

Τι κι αν έφυγε από τον ΠΑΟΚ… νύχτα; Στον Δικέφαλο ο Αντόνιο Τσόλακ δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί και να αποδώσει αυτά που περίμεναν οι άνθρωποι του Δικεφάλου από εκείνον, ωστόσο στη Σουηδία τα πηγαίνει εξαιρετικά.

Ο 28χρονος επιθετικός που έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Μάλμε, έχει καταγράψει 29 συμμετοχές και 15 γκολ με 3 ασίστ ενώ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Champions Leaue. Ο δανεισμός του λήγει στις 31 Δεκεμβρίου και στον ΠΑΟΚ περιμένουν να δουν ποια θα είναι η κίνηση των Σουηδών.

Στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει οψιόν στα τρία εκατ ευρώ και οι «ασπρόμαυροι» πιστεύουν πως η Μάλμε θα την καταβάλει ώστε να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις της.  Μάλιστα στον ΠΑΟΚ δεν φέρονται διατεθειμένοι να συζητήσουν για μικρότερο ποσό αφού θέλουν να πάρουν πίσω τα χρήματα που είχαν δώσει για να αποκτήσουν τον Τσόλακ από τη Ριέκα το καλοκαίρι του 2020.

Ο Κροάτης φορ έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Μάλμε καθώς λαμβάνει περίπου 450 χιλ. ευρώ και αυτό φαίνεται πως είναι και το κύριο ζήτημα αφού θα πρέπει οι δύο πλευρές να κάνουν νέα συμφωνία που θα συμφέρει και τους δύο. Πάντως αν καταφέρει ο ΠΑΟΚ να πάρει τα χρήματα που αξιώνει από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που είχε γίνει… ανέκδοτο με την παρουσία του στην Τούμπα, θα πρόκειται για κάτι που δεν μπορούσε καν να φανταστεί μέχρι πριν λίγους μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ