Γυμνή στον καθρέφτη κι άλλη σύζυγος παίκτη του ΠΑΟΚ (Pics)

Γυμνή στον καθρέφτη κι άλλη σύζυγος παίκτη του ΠΑΟΚ (Pics)

Η σύζυγος του Φερνάντο Βαρέλα έβαλε φωτιά στο Instagram με ανάρτησή της.

Αγωνιστικές υποχρεώσεις μπορεί να μην έχει ο ΠΑΟΚ αυτές τις ημέρες, αλλά αν μη τι άλλο, οι σύζυγοι των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου του Βορρά, βρίσκουν τρόπο να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Αναδεικνύοντας τα κάλη και την ομορφιά τους και κοινοποιώντας τις σχετικές εικόνες στα προσωπικά τους social media.

Λίγες ημέρες μετά τη σύζυγο το Σίντκλεϊ, που έβαλε… φωτιά στη Σαντορίνη με την παρουσία, τις εκρηκτικές αναλογίες της, αλλά και τα καυτά μαγιό της, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου είδε τη σύζυγό του να αναστατώνει με τις αναρτήσεις της.

Αυτή τη φορά ήταν η σύζυγος του Φερνάντο Βαρέλα Αντρια αυτή που ανέβασε τη θερμοκρασία των ημερών, μέσω instagram, καθώς πόσταρε μια ολόγυμνη φωτογραφία της!
Συγκεκριμένα, η σύντροφος του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ πόζαρε γυμνή μπροστά στον καθρέφτη της και έγραψε: «Στις γκρίζες ημέρες μου, αναζητώ δύναμη στα παιδιά μου, αυτά είναι όλη η βάση μου».

Η Αντρια Βαρέλα δεν συνηθίζει τέτοιες καυτές εμφανίσεις. Μάλιστα, μόλις μία φορά στο παρελθόν είχε αναδείξει πάλι τα κάλλη της. Πάλι μέσω Instagram, πέρυσι το καλοκαίρι του 2020, όταν τρέλανε κόσμο με μια ανάρτησή της. Με μια φωτογραφία στην οποία επιδεικνύει τα οπίσθιά της, καλωσορίζοντας έτσι το καλοκαίρι του 2020 όπως η ίδια έγραψε! Μάλιστα, είχε ανεβάσει και ανάλογο στόρι που άναψε… φωτιές!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ