Αποκάλυψη από τον Σίντκλεϊ – «Ο ΠΑΟΚ ήθελε κι άλλον παίκτη από την Ντιναμό»

Αποκάλυψη από τον Σίντκλεϊ – «Ο ΠΑΟΚ ήθελε κι άλλον παίκτη από την Ντιναμό»

Ο Σίντκλεϊ μίλησε για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και τον Αντρέ Βιεϊρίνια, ενώ αποκάλυψε πως ο Δικέφαλος του βορρά ήθελε κι άλλον παίκτη από την Ντιναμό το καλοκαίρι.

Ο Φερέιρα Περέιρα Σίντκλεϊ παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, αλλά και στον Αντρέ Βιεϊρίνια. Ακόμα ο Βραζιλιάνος μίλησε για τη σχέση που έχει με τους συμπατριώτες του στον Δικέφαλο του βορρά, ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη σχετικά με συμπαίκτη του στην Ντιναμό, τον Κάρλος Ντε Πένια, για τον οποίο είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metrosport:

– Υπάρχει άλλος παίκτης της Ντιναμό Κιέβου που θα μπορούσε να έρθει στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο για να βοηθήσει; Ξέρουμε από το καλοκαίρι ότι είχαν γίνει επαφές και με τον Ντε Πένια.

«Ο Ντε Πένια είναι πολύ καλός φίλος μου, τον γνωρίζω εδώ και 2,5 χρόνια είναι απίστευτος παίκτης. Γνωρίζω τις συζητήσεις που έγιναν, αν και δεν ήμουν εμπλεκόμενος. Αν έρθει εδώ, είμαι σίγουρος ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Αυτό κάνει πάντα».

– Ο ΠΑΟΚ παραδοσιακά έχει Βραζιλιάνους παίκτες. Τώρα είστε εσύ, ο Ροντρίγκο, ο Τέιλορ, ο Ντόουγκλας, πιθανόν θα έρθει και ο Ζαμπά. Στις θέσεις των ακραίων μπακ είχε τον Λίνο και τον Μάτος. Αυτό σου δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου;

«Δεν μπορώ να μιλήσω πολύ για τους άλλους παίκτες που αναφέρατε, γιατί δεν τους γνωρίζω πολύ. Τον Λέο Ζαμπά τον γνωρίζω, είναι πολύ φίλος μου. Θα κάνει πολύ καλό στην ομάδα, αν επιστρέψει. Έχει απίστευτη καρδιά, βοηθάει όλο τον κόσμο. Πήρε το πρωτάθλημα εδώ, έγραψε ιστορία, αν επιστρέψει είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει».

– Παίζεις στην ίδια θέση με τον αρχηγό της ομάδας, τον Αντρέ Βιεϊρίνια, μιλάτε και την ίδια γλώσσα. Σε συμβουλεύει για το στυλ των αντιπάλων; Αντιλαμβάνεσαι ότι είναι πολύ σημαντικός για τα αποδυτήρια;

«Μιλάω πολύ με τον Αντρέ, με έχει βοηθήσει σε αυτή τη νέα κατάσταση. Είναι κάτι νέο για μένα η ελληνική πραγματικότητα, η σημασία που έχουν τα ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς μας. Ο Αντρέ πάντα με βοηθάει, έχει πολλά χρόνια εδώ, έγραψε ιστορία με αυτή τη φανέλα. Δεν θέλω να ακολουθήσω διαφορετικό δρόμο. Θέλω και εγώ να γράψω ιστορία, όπως έκανε και ο αρχηγός. Είναι εξαιρετικός παίκτης, έγραψε και συνεχίζει να γράφει ιστορία. Ελπίζω να ακολουθήσω στον ίδιο δρόμο, του Βιεϊρίνια και να δώσω χαρές στο φανταστικό αυτό κόσμο».

– Πόσο σημαντικό είναι το ματς με την Κοπεγχάγη στις 21 Οκτωβρίου για την προσπάθεια πρόκρισης και πώς βλέπεις συνολικά την πορεία της ομάδας στο Conference League;

«Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι να μπούμε δυνατά στο ματς και να το πάρουμε. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοια ματς. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι θα είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Για να προχωρήσεις σε αυτή τη διοργάνωση, πρέπει να παίρνεις νίκες. Γι’ αυτό θα πάμε εκεί, να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ