Ο Γιαννίκης ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ να φτιάξουν κανόνες συμπεριφοράς

Ο Γιαννίκης ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ να φτιάξουν κανόνες συμπεριφοράς

Ο Έλληνας τεχνικός προχώρησε σε μία πρωτότυπη κίνηση αφού κάλεσε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να διαμορφώσουν μόνοι τους έναν οδηγό συμπεριφοράς.

Ο Αργύρης Γιαννίκης διανύει τις πρώτες του μέρες στην ΑΕΚ και ήδη έχει αφήσει το στίγμα του προχωρώντας σε αλλαγές που δεν ήταν και τόσο συνηθισμένες μέχρι πρότινος. Έτσι λοιπόν, μετά την απόφασή του να μην διανυκτερεύει η ομάδα σε ξενοδοχείο παραμονές των εντός έδρας αγώνων της, ο Έλληνας τεχνικός έκανε ακόμη μία κίνηση που μπορεί αν θεωρηθεί καινοτόμα για τα ελληνικά τουλάχιστον δεδομένα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Γιαννίκης ζήτησε από τους παίκτες να διαμορφώσουν οι ίδιοι έναν βασικό οδηγό συμπεριφοράς ζητώντας από τον καθένα να γράψει μία λέξη που θεωρεί ότι είναι απαραίτητο στοιχείο για το καλό της ομάδας. Αυτοί οι κανόνες θα βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια αναρτημένοι και θα τους βλέπουν όλοι πριν και μετά την προπόνηση.

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία από τον 41χρονο τεχνικό που δείχνει πως θέλει να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους παίκτες του και έχει τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο για να το πετύχει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ