Άρης – Αυτές είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν στο Δασυγένειο (pics)

Άρης – Αυτές είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν στο Δασυγένειο (pics)

Μεγάλες ζημιές στο προπονητικό κέντρο του Άρη, με το κόστος να ανέρχεται στις 400.000 ευρώ.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και υπεύθυνος των γηπεδικών εγκαταστάσεων, Βαγγέλης Παντζαρτζίδης, έκανε καταγραφή των καταστροφών που προκλήθηκαν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου από τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τη δυνατή βροχόπτωση.

Στο Δασυγένειο βρέθηκε από το πρωί ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Βαγγέλης Παντζαρτζιδης και έκανε καταγραφή των ζημιών που προκάλεσε η δυνατή βροχόπτωση (και οι οποίες ανέρχονται στις 400.000 ευρώ).

Σύμφωνα με την αυτοψία του υπεύθυνου των γηπεδικών εγκαταστάσεων, καταστράφηκαν οι δύο σάουνες, η αίθουσα κρυοθεραπείας, ολόκληρο το γυμναστήριο, ο ιατρικός εξοπλισμός, όταν τα έπιπλα και οι συσκευές του εστιατορίου και της κουζίνας, ο χώρος αποθεραπείας, όλα τα γραφεία και τα έπιπλα, τα αποδυτήρια της ομάδας, οι αποθήκες ιματισμού και υλικών , καθώς και τα μηχανήματα κλιματισμού και θέρμανσης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από το πρωί βρίσκεται στο προπονητήριο του Άρη ειδικό συνεργείο, που έχει αναλάβει τις εργασίες καθαρισμού του χώρου. Οι κιτρινόμαυροι δεν θα μπορούν, πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις για τον επόμενο μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ