Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον ΠΑΣ Γιάννινα – Ποιους άφησε έξω ο Μαρτίνς

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον ΠΑΣ Γιάννινα – Ποιους άφησε έξω ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς  ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το κρίσιμο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς εκπλήξεις στις επιλογές του.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του, στην επικίνδυνη έξοδο της ομάδας του, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μια έξοδος στην οποία ο μόνος, ξεκάθαρος και αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Τίποτα λιγότερο.

Ο Μαρτίνς είχε αρκετές δυσκολίες στην προετοιμασία της ομάδας του για το αυριανό παιχνίδι, καθώς μόλις χθες επέστρεψαν όλοι οι παίκτες. Αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Ούτε για τον ίδιο ούτε για τους 24 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή για τη δύσκολη αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς συμπεριέλαβε τους εξής παίκτες στην αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ροντρίγκες, Λόπες, Μασούρας, Ονιεκουρού, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκρινε έτοιμους τους Εμβιλά και Ονιεκούρου, που έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους, και τους συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή. Μέσα είναι και οι περισσότεροι διεθνείς, οι οποίοι δήλωσαν παρόντες. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Τζολάκης, Σουρλής, που είναι σε απομόνωση, αλλά και ο Μάρκοβιτς.

Οι Ερυθρόλευκοι θα φτάσουν το απόγευμα στα Γιάννινα, όπου αύριο στις 20:30 θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ, σε μία έδρα όπου πέρυσι «άφησε» δύο βαθμούς (1-1). Ένα παιχνίδι που είχε προκαλέσει τεράστιες εντάσεις λόγω των διαιτητικών αποφάσεων. Και της ακύρωσης ενός καθαρού γκολ από τους Πειραιώτες, που θα τους έδινε τη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ