Άρης – Αποστολή με επιστροφές και τιμωρίες

Άρης – Αποστολή με επιστροφές και τιμωρίες

Ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει τους εκλεκτούς του  ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, με αρκετά νέα πρόσωπα αλλά και εκτός τους Σάσα και Μπεναλουάν που υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία θα ολοκληρωθεί με τη μεσημεριανή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης, ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία θα έχει σημαντικές επιστροφές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Συγκεκριμένα, οι Φαμπιάνο, Μανσίνι, Γκάμα, Μπερτόλιο και Ιτούρμπε κατάφεραν να ξεπεράσουν τα πρόβληματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους.

Αντίθετα, εκτός αποστολής θα μείνουν οι Μπεναλουάν και Σάσα, που υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα στην χθεσινή προπόνηση. Ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να τους θέσει εκτός, ενώ με τη σύμφωνη γνώμη και της διοίκησης, στους δύο ποδοσφαιριστές θα επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ